Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Putyin: a fegyveres erők megkapták az utasítást a felkelők semlegesítésére

Hirdetés

A Wagner katonai magáncég vezetője, Jevgenyij Prigozsin lázadási kísérlete Oroszország és a nép elárulását jelenti – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szombat reggel a nemzethez intézett beszédében.

Az orosz csapatok megkapták a szükséges parancsot a fegyveres felkelés szervezőinek semlegesítésére – közölte az elnök.

“Mindazok, akik tudatosan az árulás útjára léptek, akik fegyveres felkelést készítettek elő, akik a lázadás és a terrorista módszerek útjára léptek, elkerülhetetlen büntetést fognak elszenvedni, felelni fognak a törvény és népünk előtt” – mondta.

Hirdetés

“Az egységünket szétforgácsoló akciók lényegében elfordulást jelentenek népünktől, harcostársainktól, akik most a fronton harcolnak. Ez a hazánk és népünk hátba szúrása.”

“NEM HAGYJUK, HOGY EZ MÉG EGYSZER MEGTÖRTÉNJEN, MEGVÉDJÜK NÉPÜNKET ÉS ÁLLAMISÁGUNKAT IS MINDEN FENYEGETÉSTŐL.”

“Meg fogjuk védeni mind népünket, mind államiságunkat minden fenyegetéstől, beleértve a belső árulást is, és amivel most szembesülünk, az pontosan árulás.”

Hirdetés

“HISZEM, HOGY MEG FOGJUK ŐRIZNI ÉS MEG FOGJUK VÉDENI AZT, AMI SZÁMUNKRA KEDVES ÉS SZENT. HAZÁNKKAL EGYÜTT MINDEN MEGPRÓBÁLTATÁST LE FOGUNK GYŐZNI, MÉG ERŐSEBBEK LESZÜNK.”

“Mindazok, akik szándékosan az árulás útjára léptek, akik fegyveres felkelést készítettek elő, akik a lázadás és a terrorista módszerek útjára léptek, elkerülhetetlen büntetéssel néznek szembe, felelni fognak a törvény és népünk előtt”.”

“A fegyveres erők és más állami szervek megkapták a szükséges parancsokat, Moszkvában, a moszkvai régióban és számos más régióban most további terrorellenes jellegű intézkedéseket vezetnek be. Határozott lépéseket fognak tenni a Rosztov-na-Donban kialakult helyzet stabilizálása érdekében is.

Hirdetés

Forrás: Orosz Hírek

Hirdetés