Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Oroszország megerősíti: a „BRICS” bevezeti az aranyfedezetű valutát – véget ér a dollár egyeduralma

Hirdetés

Az állami tulajdonú Orosz Televízió (RT) szerint az orosz kormány MEGERŐSÍTETTE, hogy a „BRICS-országok”(Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika)hogy új, arany által támogatott kereskedési valutát vezetnek be.

A hivatalos bejelentés a közelgő dél-afrikai BRICS-csúcson várható augusztusban.

Hirdetés

Ha ez megtörténik, az valószínűleg az aranyfedezet nélküli valuták végét jelenti, mint például az amerikai dollár és az euró.

Mindenki találgathatja, hogy a nemzetek szerte a világon milyen gyorsan váltanak át ennek az új, aranyfedezetű valutának a külkereskedelmére történő használatára.

Minél több ország választja ezt az új fizetőeszközt, annál több külföldi kézben lévő amerikai dollár fog “visszavonulni” az Egyesült Államokba azokból az országokból, amelyeknek már nem kell dollárt használjanak majd külkereskedelmi tevékenységükhöz. Ahogy a dollár visszatér az USA-ba, az infláció olyan megugrását okozhatta az USA-ban, amilyenre Amerikában még soha nem volt példa.

Hirdetés

Az USA már szinte semmit sem gyárt otthon. Szinte minden, amit az USA-ban vásárolnak és adnak el, külföldön készül. Ahogy a tengerentúlról visszaáradnak az amerikai dollárok, az USA-dollár értéke zuhanni fog a többi valutához képest, ami azt jelenti, hogy sokkal több dollárra lesz szükség ahhoz, hogy külföldről vásároljanak árut.

Ezért hirtelen és drámai infláció fenyegeti az Egyesült Államokat.

Érdemes rámutatni arra, hogy az Egyesült Államok több alkalommal tényleges HÁBORÚRA lépett , hogy megakadályozza, hogy ez a múltban pontosan így megtörténjen. Két újabb példa erre Líbia és Irak.

Hirdetés

Líbiában Mohamar Qadaffi egy aranyhátú pánafrikai valutát akart létrehozni. Bejelentésétől számított egy hónapon belül zavargások és felkelések törtek ki Líbiában, amelyek végül Qadaffi meghurcoltatásához és brutális meggyilkolásához vezettek az utcán.

Irak hasonló erőfeszítéseket tett Szaddám Huszein idején. Bejelentette, hogy Irak az amerikai dollártól eltérő pénznemben kezdi el árulni az olajat, ami az Egyesült Államokat a 2. iraki háborúba küldte, megdöntve Husszeint a hatalomból. Végül Husszeint egy földben lévő lyukban rejtőzve találták meg, letartóztatták, bíróság elé állították, és akasztással kivégezték.

Az Egyesült Államok NAGYON komolyan veszi , amikor bárki a világon bármi olyasmit próbál tenni, ami miatt az USA dollár a világ defacto tartalékvalutája lesz.

Hirdetés

Az USA már most arra törekszik, hogy háborúba kezdjen Oroszországgal az ukrajnai konfliktus miatt. Az aranyfedezetű BRICS kereskedési devizáról szóló mai bejelentéssel logikusnak tűnik, hogy az amerikai „kesztyűk” lekerülnek.

Ha Oroszország és a BRICS-nemzetek megteszik, amit bejelentettek, az az Egyesült Államok világuralmának teljes összeomlását jelentené. Sok ember van az Egyesült Államok kormányán belül, akik inkább porig égetik az egész világot, mint hogy elveszítsék a hatalamat. Leegyszerűsítve: bármit megtesznek majd, hogy fenntartsák pénzügyi ellenőrzési hatalmukat; és aktívan, gonoszul, brutálisan el akarnak pusztítani mindenkit és bármit, ami a hatalmukat fenyegeti.

De nyilván ezzel az oroszok és a BRICS és tisztában van és számol vele.

Hirdetés

SZMM

Hirdetés