Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Az egykori francia kémfőnök szerint éppen Franciaország pusztulását látjuk

Hirdetés

24 óra alatt két keresztlény templom gyulladt ki és égett le Franciaországban, a tűz okát nem tudni. Amit látunk az egyértelműen Nyugat Európa pusztulása, a gőgös nyugat -Európai társadalmak a pusztulás és valami sátáni átalakulás fele rohannak, veszélyeztetve ezzel az egész Európai Unió fehér, keresztény társadalmait. A migráns-lázadásnak nevezett, megszervezett invázió tovább folyik Franciaországban és már átterjedt Németországba és Belgiumba is. Az olasz kormány is rettegve figyel., ugyanis ott is bármikor robbanhat a “migráns-bomba”!

Egy 16. századi katolikus templom porig égett.

A fenti videón az Eglise Notre Dame Drosnay tornya a videón látható, ahogy összedől. A francia templomokat sorra felégetik, lerombolják

Hirdetés

A múlt hétvégén 24 óra alatt két templom vált a lángok martalékévé.

A descartes-i L’église Saint-Georges is megsemmisült:

Hirdetés

Az egyik drosnay-i alpolgármester elmondása szerint a tűz pénteken fél 12 körül keletkezett, a templom pedig lényegében egy óra alatt porig égett. A templomot műemlékként tartották nyilván a faluban – írja a Francebleu.

Ami most Franciaországban történik, az az ott élő, nem európai származású fiataloknak a francia nemzetállam elleni támadása. Másképpen: klasszikus migránslázadás. – nyilatkozta a Le Figaronak Pierre Brochand, volt francia kémfőnök.

Hirdetés

Fotó: Pierre Brochand egykori francia kémfőnök szerint éppen Franciaország pusztulását látjuk

A helyzet robbant, és ez a bevándorlással kapcsolatos több évtizedes vakság és propaganda eredménye, amelynek következményeit az egykori budapesti francia nagykövet szerint soha nem mérték fel reálisan. Ahogy fogalmaz, egy „végzetes etnikai koktél” jött létre a nyitott és a demokrácián alapuló társadalom, valamint a teljesen más kulturális háttérrel rendelkező, népes diaszpórák bevándorlása közötti találkozásból. Baljóslatú elemzése során az egykori francia kémfőnök úgy véli, minden hiába, már túl késő és Franciaország elesett.

SZMM nyomán

Hirdetés