Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Magánrepülővel érkezett a klímakonferenciára, majd az utolsó 100 méteren bringára pattant a spanyol miniszter

Hirdetés

A spanyol környezetvédelmi miniszter mint igazi WEF-es klíma-idióta biciklin tekert… amit két benzines szolgálati autó felügyelt.

Ez szürreális. A szocialista spanyol miniszter magánrepülővel érkezett egy klímakonferenciára. 100 méterrel a helyszín előtt kiszáll a limuzinból, és átszáll egy biciklire. A biztonsági autók követik őt.

Hirdetés

Teresa Ribera spanyol környezetvédelmi miniszter szerepe, azaz klímahisztériás pártfeladata az lett volna, hogy igazi klímakímélő üzemmódba, mint egy sportos és klímatudatos amazon tekerjen be biciklivel érkezzen egy klímacsúcsra, azonban hamar kiderült mekkora aljas, hazug, sátáni bohóckodás ez az attrakció is.

Teresa Ribera, Spanyolország harmadik alelnöke és az ökológiai átalakulásért és a demográfiai kihívásokért felelős miniszter, valamint elkötelezett szocialista mint a fenti VIDEÓN is látjuk kerékpáron érkezett az Európai Unió energiaügyi minisztereinek első informális találkozójára.

A bibi azonban többek között az ebben a szerepjátékban is, hogy WEF-es Tereza klímahisztis bicaját két benzinfaló, kipufogógázt okádó nagy páncélozott autó kísért, nem nem elektromos autó, nem környezetbarát gyalogtestőrök, hanem benzinzabáló nagy kormányautók. A közvetlen előtte haladó biztonsági autó tömény kipufogógázát nyilván a WEF-es politikus is lazán letüdőzte, de fő a biztonság ugye!

Hirdetés

Nos, csak ennyire nézik idiótának az emberiséget ezek az akasztófáravaló hazug ls tömeggyilkos, globalista/sátánisták, az egész klímahazugságukkal!

SZMM nyomán

Hirdetés
Hirdetés