Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Nagyon gáz: a Titanic-expedíció halottai „falaztak” Joe Bidennek?

Hirdetés

Lehet, hogy van, aki soha még egy hangot sem hallott Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden zűrös, drogos-kurvás és korrupciós ügyeiről, és arról, hogy az utóbbiakban a fater is bőven érintett lehet? Simán előfordulhat; és ehhez még csak barlangban sem kellett élni az elmúlt két évben. Elég volt, ha valaki csak a baloldali sajtót olvassa.

Nézzük is gyorsan át a sztorit, a durva csattanó a végén jön… A 2020-as amerikai elnökválasztáshoz közeledve a New York Post lehozott egy cikket, amelyből kiderült, hogy Hunter korábban ottfelejtette egy szervizben a laptopját. És miután egy év után sem ment érte, a szervízben belenéztek, és amit találtak, jó pénzért el is adták a New York Postnak. De legalábbis valahogy megszerezte a lap. Hunter Biden láthatóan szerette dokumentálni a mindennapjait, így azt is, amikor kurvákkal töltötte az estéjét, vagy azt is, amikor kokainmámorban fetrengett a fürdőkádban.

De ami még érdekesebb, hogy a gépen számos emailváltás található Hunter és ukrán, illetve kínai ügyfelei között. Ukrán érdekeltségei részben azért voltak, mert Joe Biden alelnöksége idején (Obama alatt) Hunter bekerült az ukrán állami gázcég, a Burisma igazgatótanácsába. Ami persze tök normális dolog, nem? Pont az amerikai alelnök drogos fiára van szüksége egy tök másik ország állami vállalatának… Ez azért felvet némi gyanút, nem? Mint ahogy az is, hogy a Kínai Kommunista Párthoz tartozó cégekkel is üzletelt Hunter. Joe Biden, amikor kérdőre vonták, azt mondta, hogy soha nem beszélt a fiával annak üzleti ügyeiről. De egyébként meg nagyon büszke rá. Aztán az elnöki vitában be is mutatott egy dokumentumot, 51 titkosszolgálati szakértő aláírásával, akik állították, hogy a laptop sztori hamis, az egész egy orosz dezinformáció. Az FBI nem rendelt el nyomozást. A közösségi médiában pedig – beleértve akkor még a Twittert is, hiszen még sehol nem volt Elon Musk – letiltották nem csak a New York Post cikkét, de minden olyan felhasználót is, aki meg merészelte osztani ezt az állítólagos dezinformációt.

Hirdetés

Egy évvel később az FBI hivatalosan is megerősítette, hogy a laptop és az arról kikerült információk valódiak. Például hogy az egyik emailben Hunter Biden azt írja egyik kínai partnerének az anyagiakkal kapcsolatban, hogy “10 percent for the big guy”- vagyis 10% a nagyfőnöknek. Ez vélhetően az apja, amit persze azóta sem megerősíteni, sem cáfolni nem sikerült. Annak ellenére, hogy Joe Biden két korábbi üzlettársa, bizonyos Tony Bobulinski and James Gilliar megerősítették, hogy igen, Joe Biden a Big Guy. Azóta sem hívták be egyiküket sem meghallgatásra… De a választásokig sikerült a sztorit eltüntetni. Csak az alternatív médiacsatornákon, fű alatt terjedhetett. Természetesen összeesküvés-elméletnek nevezték mindazok, akik minden mást is összeesküvés-elméletnek neveznek, amit nem szeretnének, hogy megtudjon a világ. Vagy amivel ők maguk nem akarnak szembenézni.

Miután hivatalosan is kiderült a történet, közvélemény-kutatások is készültek, amelyben megkérdezték az embereket, hogy hallottak-e korábban Hunter Biden laptopjáról. A demokrata szavazók nagyjából 60%-a nem hallott róla. És 19%-uk mondta azt, hogy ha hallott volna róla, akkor máshogy szavaz. Tehát ma Trump lenne az elnök…

De itt még nagyon nincs vége a történetnek. Hunter Biden – és vele együtt Joe – továbbra is megúszta az egészet. Sem a média nem fordult szembe velük, sem az igazságszolgáltatás nem kérte őket számon. Végül Hunter ellen az adóhivatal kezdeményezett eljárást, ugyanis külföldről szerzett jövedelmét nem vallotta be. Az ügyet a nyomozóhatósághoz továbbítottak, ahol tiltott fegyverbirtoklásért is eljárást kezdeményeztek Hunter ellen. Ugyanis a vásárlás során azt állította, hogy nem fogyaszt kábítószert. Amerikában, tudjuk, szabad fegyverhasználat van, de vásárláskor bemondásra megkérdezik, hogy a vevő drogozik-e. És ha igen, akkor nem vehet fegyvert. Vajon hányan szokták bevallani…? (De ez most mellékes is.) Hunter Biden ellen egy delaware-i kerületi ügyész, David C. Weiss gazdasági bűncselekmények miatt szeretett volna vádat emelni, de elmondása szerint a felettesei, köztük Merrick Garland állami főügyész, a Biden család közeli barátja, ezt megtiltották neki.

Hirdetés

Az IRS-től azaz adóhivataltól két úgynevezett whistleblower, vagyis kiszivárgotató is megosztott információkat arról, hogy milyen ügyekben kérték az FBI-t, hogy nyomozzon Hunter Bidennel szemben. Ezek között volt a pénzmosás, a vesztegetés, és a külföldi szervezetektől kapott finanszírozás bevallásának elmulasztása is. Az egyik informátor, Gary Shapley névvel és arccal is vállalta magát, és egy WhatsApp üzenetet is bemutatott az illetékes képviselőházi bizottságnak Washingtonban, amit Hunter Biden küldött Henry Zhaonak, a Kínai Kommunista Párt egyik tisztviselőjének:

Itt ülök az apámmal, és szeretném tudni, hogy miért nem teljesítették a megbeszélt vállalást. Mondja meg az igazgatónak, hogy szeretném most rendezni ezt az ügyet, mielőtt kicsúszik az irányítás alól. És a most azt jelenti, hogy ma este. […] Meg fogják bánni, ha nem követik az utasításaimat. Itt ülünk apámmal, ls várjuk a hívást.

Érdekes módon Hunter Biden egyik bankszámlájára aznap érkezett egy 100 ezer dolláros, 10 nap múlva pedig egy 5 millió dolláros utalás Kínából. De a Biden család különböző kirakat-cégeinek számláira is rendszeresen érkeztek külföldi utalások, legalább 10 millió dollár. Az üzenet kapcsán Hunter Biden ügyvédje, Chris Clark azt mondta, hogy “a szörnyű függőség miatt írhatta Hunter ezt az üzenetet”. Vagyis azzal próbálja eltusolni, hogy kábítószer hatása alatt tette. De figyeljük meg: letagadni nem tudja az ügyvéd sem. Mint ahogy az sem áll meg, hogy bárhonnan írhatta az üzenetet, és csak üres fenyegetőzés volt, hogy ott ül mellette az apja. A nyomozati anyagban ugyanis szerepel egy fotó, amely Joe Biden delaware-i nyaralójában készült, és Hunter épp a fater Corvettjével hajt ki a garázsból, két csajjal maga mellett az ülésen. A kép ugyanazon a napon készült, amikor a Whatsapp üzenetet küldte. De nem kell izgulnunk a Biden családért. Továbbra sem történik semmi.

Hirdetés

Illetve de: Hunter Biden ellen mindössze szabálysértési eljárás indult, ami megegyezéssel, kvázi vádalkuval le is zárult. 200 ezer dollár adófizetés elmulasztásában, illetve tiltott fegyverbirtoklásban bűnösnek vallotta magát. Ezzel megúszta nem csak a börtönt, hanem további vádemeléseket is. Joe Biden érdekes módon most már nem azt mondta a sajtónak, hogy sosem beszélt a fiával üzletről, hanem, hogy “nem voltak közös üzleti ügyeik.” Tehát vagy most hazudik, vagy korábban. Vagy mindkettő. És full közösen üzleteltek a kínaiakkal meg az ukránokkal. Ami hát persze, hogy csak összeesküvés-elmélet! Végül is csak ugyanott bérelt irodát Washingtonban, a K utcában Hunter Biden, Joe Biden alapítványa és a CEFC Energy nevű kínai cég. Ez csakis véletlen lehet…

Hunter Biden ügye a június 20-ával kezdődő héten került a bíróság elé, és született meg végül a vádalku. De a mainstream sajtó ismét nem, vagy csak alig foglalkozott az üggyel. Mert el voltak foglalva valami mással. Valami sokkal érdekesebbel. Vagy legalábbis amiről a sajtó irányítói úgy gondolták, jobban érdekli az embereket, mint a regnáló demokrata párti elnök és családjának korrupt ügyei. Hogy mi volt ez a még érdekesebb dolog? Hát persze, hogy az, hogy sikerül-e megtalálni és megmenteni a Titanic roncsához lemerült, de eltűnt búvárhajót és legénységét. Napokig szerepelt az ügy a címlapokon, napi 10-12 cikk szólt a hangokról, amit hallottak a víz alól, meg a cég korábbi problémáiról, amikről mi is beszéltünk… szóval mindenről, amit csak ki lehetett hozni a sztoriból. A Hunter Biden elleni eljárás, a fene egye meg, nem fért már fel a címlapokra. Meg a TV-műsorokba.

Mikor is hozták nyilvánosságra, hogy nem csak a roncsokat találták meg, de a haditengerészet titkos vízalatti mikrofonjai, amelyekkel az ellenséges tengeralattjárókat figyelik, rögzítették az összeroppanás hangját? Június 23-án, csütörtökön. De amint azt a Wall Street Journal is megírta, a Haditengerészet utólag közölte, hogy már június 19-én, vasárnap észlelték a berobbanást, és rögzítették a hangját. És a hangfelvételt átadták a keresést koordináló Parti Őrségnek is. Tehát egész végig lehetett tudni, hogy a keresés reménytelen, a tengeralattjáró odaveszett, a legénység halott. Igaz, hogy nem kellett volna hajókat és repülőgépeket odavezényelni, és milliókat költeni a fölösleges keresésre. De akkor nem lett volna sztori a sajtóban. Nem ezzel foglalkozott volna a közvélemény. Hanem Hunter Bidennel.

Hirdetés

Állítólag Joe Biden tiltotta meg, hogy a hangfelvételt nyilvánosságra hozzák. Illetve pontosítsunk: Joe Bidennek valószínűleg fogalma sincs nemhogy a roncsokhoz lemerülni készülő Titan búvár-tengeralattjáróról, hanem arról sem, hogy mi az a Titanic. Tehát, a Fehér Ház valódi irányítói nem engedték, hogy a Haditengerészet nyilatkozzon addig, amíg Hunter Biden vádalkuja meg nem köttetett.

Így működik ma az Egyesült Államok. Tudom, én vagyok a naiv, amikor azt gondolom, hogy régen nem így működött. De ennyire gátlástalanul sohasem falazott a sajtó egyetlen korábbi demokrata elnöknek sem.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

 

Hirdetés