Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Karácsony Gergely lopással vádolta meg Varga Mihályt, megjött a Fidesz reakciója is

Hirdetés

A nagyobbik kormánypárt Karácsony azon posztjára reagált, melyben a főpolgármester azonnali lemondásra szólítja fel Varga Mihály pénzügyminisztert.

Karácsony szerint Varga Mihálynak azért kellene azonnal távoznia a kormányból, mert “visszaélt a hatalmával és meglopta” a fővárost.

Az államkincstár újabb 5,5 milliárdot inkasszált a számlánkról. Ez egyszerű lopás, és hatalommal való visszaélés, amiért Varga Mihály pénzügyminiszter a felelős!

Hirdetés

– olvasható a főpolgármester Facebook posztjában.

A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált Karácsony követelésére.

Hirdetés

Karácsony és Gyurcsány tönkretették a Fővárost, már az adót és a számlákat sem tudják fizetni. Négy év alatt a csőd szélére került miattuk a főváros, annak ellenére, hogy több mint 200 milliárdos megtakarítást örökölt Karácsony Tarlós Istvántól

– olvasható a Fidesz közleményében, melyben hozzáteszik: mindezek mellett Karácsony és a dollárbaloldal a magyar szabályozást kijátszva fogadott el külföldi támogatást hazai kampányolásra.

Ezzel a mai napig nem tudnak elszámolni, és nem mondják meg, hogy kitől kapták a kötegelt eurókat! Mindenki számára világossá vált, hogy Budapesten változás kell!

Hirdetés

– írja a Fidesz.

Forrás: MTI -PS

 

Hirdetés

Hirdetés