Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Három terroristára csaptak le a német kommandósok

Hirdetés

Nagy valószínűséggel megvan az a három terrorista, akik ma éjszaka akartak merényletet elkövetni Kölnben. Duisburgban, Herne városában és Nörvenichben csaptak le a terrorelhárítók az Iszlám Állam Khorasan-tartomány nevű szervezet tagjaira.

Több lakást átkutattak, adathordozókat foglaltak le és a hírek szerint egy kölni mélygarázsban bombakeresőkutyás rendőrök nézték át a parkoló járműveket, mivel elképzelhető volt, hogy autóbombát akartak használni a merénylethez. Ezzel a három személlyel már nyolcra emelkedett a december hónapban elfogott terroristák száma. A mostani sejthet egy szenteste őrizetbe vett tádzsik Iszlám Állam tag vezetett. Az ő kiértékelt internetforgalma megmutatta, hogy tovább potenciális merénylők vannak még szabadlábon. A szakszolgálatok feltételezik, hogy egy egész Európát behálózó szervezetet hozott létre az Iszlám Állam Khorasan-tartomány.

fogás ellenére 1000 rendőr van jelenleg Köln belvárosában. A belügyminisztérium szerint a terrorveszély még nem múlt el, mert akár magányos iszlamista elkövetők is tervezhettek valamit ma éjszakára.

Hirdetés

Pesti Srácok

Hirdetés