Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Tovább gurul az Epstein-féle kisgömböc: Hillary Clinton a finanszírozó

Hirdetés

A legújabb hírek arról szólnak, hogy Hillary Clinton neve is szerepel az Epstein-dokumentumokban, mivel az ügyvédek szerint ő és Bill Clinton alapítványa finanszírozta Maxwellt.

Szivárognak az információk azokból az újonnan nyilvánosságra hozott feljegyzésekből, amelyek a Jeffrey Epstein egykori barátnője, Ghislaine Maxwell elleni eljárásban merülnek fel.

A demokrata párt vezető személyiségeinek számító házaspár nem most került először a hírekbe a az Epstein-üggyel kapcsolatban.

Hirdetés

Bill Clintonról egy bizonyos Johanna Sjoberg feljelentésében azt állította, hogy Epstein elmondása szerint úgy vélekedett a lányokra utalva, hogy fiatalon szereti őket.

Hillary Clinton neve korábban egy 2016-os, az ügyhöz kapcsolódó dokumentumban bukkant fel. Akkor Epstein egyik áldozata, Roberts-Giuffre kérte, hogy a jogi folyamatok alatt folytassanak kommunikációt tanúkkal, akik között Clinton neve is felmerült, adta hírül a Newsweek.

Roberts-Giuffre jogi csapata emellett azzal vádolja Maxwellt, hogy nem adja ki pénzügyi adatait.

Hirdetés

Az alperes például megtagadta a Clinton Alapítványhoz fűződő kapcsolatáról szóló információk átadására vonatkozó kérelem teljesítését, arra hivatkozva, hogy egy ilyen kérés »nyilvánvalóan arra irányul, hogy zaklassa és zavarba hozza« őt

szemlézte a bírósági dokumentumokat a Daily Mail, majd hozzátették, hogy az ügyvédek azt sugallják, hogy Maxwell Bill Clintont próbálja védeni, mert az alapítványa anyagilag támogatja őt.

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés
Hirdetés