Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Pravda: „Ezek a remegő, vacak emberek nem lehetnek ISIS harcosok”

Hirdetés

EZEK A REMEGŐ, VACAK EMBEREK NEM LEHETNEK ISIS-HARCOSOK, HANEM EGY ALJAS HATALOM FOGYÓESZKÖZEI – ÍRJA LJUBOV SZTYEPUSHOVA AZ OROSZ PRAVDA ROVATVEZETŐJE.

Vlagyimir Putyin orosz elnök március 23-án megígérte, hogy mindenkit megtalál, aki részt vett a Crocus City-i terrortámadásban , és megbünteti, függetlenül attól, hogy ki az, és nem számít, hol van.

Mint az elnök mondta, a tetteseket letartóztatták. Megmutatták fotójukat a neten és felvétel készült kihallgatásukról, ezek is láthatók a különböző csatornákon.

Hirdetés

A fegyveresek egyáltalán nem tűnnek ideológiai iszlamistának, ahogy a Nyugat bemutatja őket, megemlítve az ISIS csoportok beismeréseit.

Emlékezzünk vissza, hogyan harcoltak az ideológiai terroristák az utolsókig az ingusföldi Karabulak városában. Előttünk pedig remegő, „vacak” emberek.

Hirdetés

A médiában a jó felkészültségükről szóló gyakori következtetésekkel ellentétben valami nem jön össze. Nem volt csereautójuk – Renault-val érkeztek és elmentek.

Előttünk, hogy úgy mondjam, nagyon alacsony színvonalú terroristák állnak – kétségtelenül eladósodtak, mert úgy döntöttek, hogy félmillió rubelért kockáztatják az életüket. Nagyon úgy tűnik, hogy ők nem ISIS harcosok, hanem fogyóeszközök egy bűnös hatalom raktárában.

pravda.ru

Hirdetés
Hirdetés