Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A 444 szerint Magyar Péter csúnyán beégett Egerben

Hirdetés

Peti ideges lesz megint…

A 444-esek nagyon megmarták az önimádó, nárcisztikus, baloldali messiást.

Hirdetés

Hiába a hazai pálya, az egri Dobó tér nagynak bizonyult Magyar Péter számára – olvasható a libsiknél.

Az egri alapítású Tisza Párt városába érkezett az országjáró Magyar Péter. A város főterét utoljára Orbán Viktor töltötte meg 2006-ban. Bár a helyiek közül többen arra számítottak, hogy ez Magyarnak is sikerülni fog, nem így lett – írják.

Vannak egészen érdekes dolgok is:

Hirdetés

„Március végén az egyik este nagyon bebasztam. Kimentem a Dobó térre, és addig ordítottam, hogy Magyar Péter, ameddig rám nem hívták a rendőröket. Bilincsben vittek be, majd csendháborítás miatt 26 ezer forintra büntettek. Tegnap fizettem be” – mondja egy középkorú férfi a lap szerint.

Igazán meglepődni sincs időm, pár perccel később ugyanis három újabb kiábrándult fideszessel találkozom. Mindannyian 19 éves első szavazók. Azt mondják, ameddig csak Orbánból és Gyurcsányból lehetett választani, fideszesnek vallották magukat. Azonban amióta feltűnt Magyar, tiszások lettek. Ismerősi körükben szinte mindenki így van ezzel. Fideszesnek szerintük már ciki lenni, baloldaliakat pedig egyáltalán nem ismernek – írják.

Hirdetés

Érdekes felvetés…

Először is: soha nem csak ebből a két pártból lehetett választani… Másodszor, milyen kiábrándult Fideszes lehet egy első szavazó, aki 19 éves (ergo 17 volt 2022-ben)?

Már megint olyan kiábrándult fideszeseket találtak a kedvenc hazaárulóink, akik sosem szavaztak a Fideszre…

Hirdetés

Mindegy, jó vergődést!

Mi csak azt reméljük, hogy a poloska nem ivott borra sört, mert akkor összehányta magát és veszélybe kerül a mai vita…

Hirdetés

Hirdetés