Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Súlyos vádak kerültek elő, mit csinált Magyar Péter édesapja a saját rokonával

Hirdetés

A Mandinernek szólalt meg először Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított. Molnár a lapnak megerősítette azt is, hogy Magyar Péter pont úgy bánt volt feleségével, ahogyan ő arról beszámolt korábban.

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” – így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt. Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták.

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

Hirdetés

A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek”

– fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették. Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának. Magyar Péter most a Mandiner kérdése azt állította utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert:

„Ne feszítse a húrt!”

Hirdetés

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a stáb kérdéseire nem válaszolt.

Frissítés:

Hirdetés

A Mandiner cikkére időközben a TISZA Párt alelnöke, EP-listavezetője is reagált. A Facebookon közzétett írását változtatás nélkül közöljük:

„A propaganda szintet lépett. Most épp az unokatestvérem legalább 5 éve nem látott volt férje hazugságait kezdték el terjeszteni. Az illető, Molnár Miklós jó pár éve elhagyta az unokatestvéremet és az akkor még pár éves közös gyereküket. A nagybátyámmal közös cégét pedig ellehetetlenítette. Molnár Miklós ma – nyilván jó pénzért – valótlanságok sorozatát állította a propagandamédiának és abba engem is belekevert, úgy hogy amint említettem 5 éve legalább nem láttuk egymást. A gyalázatos rágalmak miatt természetesen őt és a hazugságokat terjesztő minden sajtóterméket feljelentem. Molnár Miklósnak egyébként csak kétes üzleti ügyei voltak, lehet, hogy ezekkel zsarolják éppen. Családon belüli erőszakról meg éppen az unokatestvérem tudna mesélni….Azért az jól látszik, hogy a hatalom retteg és a következő napokban a legképtelenebb hazugságoktól sem fognak visszariadni. Úgy vannak vele, hogy a bíróság által később megítélt kártérítéseket úgyis adófizetői pénzből fogják kifizetni.”

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés