Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Vucsics szerint nagyobb tragédia vár ránk, mint a második világháborúban

Hirdetés

A szomszédos ország államfője szerint katasztrófa felé tart a világ. A háborús pszichózis eluralkodott Európában, ez pedig óriási veszélyt rejt magában. A szerb elnök kiemelte: sokkal nehezebb és rosszabb lesz, mint most.

Egy világszintű, a mostaninál sokkal nagyobb háborútól tart a szerb államfő. Alekszandar Vucsics erről beszélt egy választási nagygyűlésen Valjevóban. Az elnök megjegyezte, Szerbiának éppen ezért békére és stabilitásra van szüksége.

A szerb vezető a Prva TV-nek adott interjújában pedig úgy fogalmazott a minap, hogy attól tart, már csak kevés idő maradt az orosz–ukrán háború leállítására.

Hirdetés

Félek, hogy a vonat elhagyta az állomást, és senki sem fogja megállítani. Sokkal nehezebb és rosszabb lesz, mint most. Nagyobb tragédia vár ránk, mint a második világháborúban. Egy nagy, világszintű konfliktus közeledik, és kevesen akarják azt megállítani. Amikor a harci gépezet felmelegszik, s a hadiipari lobbik azt felpörgetik, azt nehéz megállítani. Legfőbb ideje, hogy valaki megpróbáljon ennek gátat szabni, de attól tartok, katasztrófa felé tartunk

– mondta az elnök az interjúban, aki Orbán Viktor magyar kormányfő kijelentésére reagált. Mint arról lapunk is írt, a miniszterelnök a Kossuth rádiónak azt mondta, Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése zajlik.

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés
Hirdetés