Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A részeg ember őszinte, Magyar Péter pedig sutyerákra itta magát

Hirdetés

Ha a kormány valamelyik tagja, esetleg egy prominens kormánypárti politikus eresztené ki úgy a gőzt, ahogyan azt tette Magyar Péter, valószínűleg már napirendi pont lenne Brüsszelben, hogy emiatt nem kaphatjuk meg a nekünk járó forrásokat, de minimum reflektrofénybe kerülne a magyar politika a külföldi sajtóban. Esetleg egy tömegtüntetés lenne a Hősök terén azzal a felkiáltással, hogy “mondjon le!” A magukat elfogadónak definiáló emberekről viszont mindig elfelejtjük, hogy ők egymásnak mindent, másnak semmit nem bocsátanak meg. Ezért ne csodálkozzunk azon, ha most is szemet hunynak az erkölcs bajnokai afelett, hogy messiásuk egy fiatal lány lába között átbújva érzi jól magát egy belvárosi buliban mámoros állapotban, majd a nevetséges viselkedését rögzítő férfinak a kezéből kitépi a telefont, megüti és a Dunába dobja. Nos, így bulizik egy kirúgott férj, egy áruló barát, a “NER lovagjai” közé beférkőzni nem tudó persona non grata.

A stresszt mindenki másképp vezeti le. Van, aki magába fordul van, aki sportol van, aki szakemberhez fordul, de sajnos még mindig a legtöbben az alkoholba fojtják bánatukat vagy így engedik ki a gőzt. Viszont az alkohol mindenkire másként hat. Van, aki vicces lesz van, aki elalszik és olyan is van, aki agresszív lesz. Szokták mondani azt is, hogy az ittas ember az őszinte. A kontrollvesztettség ugyanis megmutatja, hogy ki rejtőzik benned valójában, ki az, akit a szürke hétköznapokban jobb esetben megpróbálsz elfojtani. És vannak, akik meg sem próbálják, legfeljebb csak a nyilvánosság előtt.

Valljuk be, Magyar Péter élete teljesen felfordult, amikor életének biztos pontját, a feleségét elüldözte maga mellől. Sokat mondó az is, hogy nagyobbik fiát már jó ideje nem látjuk a vele közös képeken, aminek Varga Judit egyik korábbi vallomása szerint az az oka, hogy nagyfiát ugyan úgy kezdte el piszkálni, mint őt és ha lehet, nem tölti szabadidejét az apjával. Új párja, Vogel Evelin is úgy látta jobbnak, ha kilép ebből a kapcsolatból, mert a fickó gázos. Maradt tehát a budapesti éjszaka Magyarnak és a naív fiatalság.

Hirdetés

A balhés embereket sehol nem szeretik

Mivel már mindenkit elmart maga mellől Magyar Péter, kénytelen volt nyakába venni az éjszakát, hogy kicsit lazítson. A Facebookon ezt úgy magyarázta, hogy a követői tanácsára ment el bulizni. A követők viszont azt nem írták, hogy ordenáré módon kell viselkedni és kiscsajokat felszedni az Ötkertben. Magyar azonban élvezte, hogy megismerik, táncolni akarnak vele, fotózkodni. Amíg a fotó előnyös róla, addig pedig tetszik is neki, addig rendben van. Mint ahogyan az újságíró is addig van rendben, addig jó, amíg azt kérdezi, amit Magyar akar hallani. Ha nem így tesz, akkor propagandista és listázni kell a kollégáival együtt vallási alapon.

A Tisza Párt első embere boomerként belevetve magát a budapesti éjszakába a pohár fenekére nézett, majd egy fiatal lánnyal táncikált, a lába alatt is átbújt, ami szerintem még az ő fiatal korában is ciki volt.

Hirdetés

Ezeket a képsorokat pedig többen is rögzítették. Magyar állítása szerint viszont volt köztük egy beépített ember, egy csúnya rossz bácsi, aki nem hagyta őt kikapcsolódni. Ez az ember pedig minden lépését rögzítette, ami Magyarnak nem tetszett. Pedig, ha komoly politikus akar lenni, jobb ha hozzászoktatja magát ahhoz, hogy lépten-nyomon lesz a popsijában egy kamera. Ilyen ez a popszakma. Ha pedig valami nem tetszik, nem megütni kell a másikat és kitépni a kezéből a telefont, hanem kultúr ember módjára intézni a dolgot. Nem így történt.

Csak az erőszak

Hirdetés

Bár Magya állítólag jó család sarja, viselkedése nagyon a proli rétegére hajaz. Úgy is fogalmazhatnánk: egyszerű mint a ruhafogas és kemény mint a kád széle. Ez ő, a követendő példa, a kis Jakab Péter utód. Éppen ezért nem meglepő, hogy balhézni kezdett azzal a férfival, aki botrányos viselkedését rögzítette, ennek az eredménye pedig az lett, hogy mint a macskát, kidobták a biztonságiak. Erről egy saját, hosszú videónk is van:

A kirúgás után Magyar megint egyedül maradt, tántorgott mint a pálinkás kenyérrel etett ló, nadrágján egy gyanúsan nagy barna folttal, végül az elvett telefont a Dunába dobta egy Steven Seagalos mozdulattal.

Az ügyben az V. kerületi rendőrkapitányság rendelt el nyomozást garázdaság és rongálás miatt. Jól indul a politikai karrier, képzeljük el mit meg nem merne tenni ez az ember, ha mentelmi joga is lenne. Márpedig lesz, hiszen átvette az EP képviselői mandátumát, bár korábban lenézte ezt a posztot.

Hirdetés

Előkerült a telefon

Úgy tűnik azonban, hogy Magyar karjában nincs annyi erő, mint az említett filmsztáréban, ezért nem tudta túl messzire dobni az ellopott telefont, mivel a búvárok megtalálták a Lánchíd lábánál. Ez elég kellemetlen hír számára, ugyanis lehetnek rajta felvételek az estével kapcsolatban, amik tovább nehezítik a helyzetét. Mindenesetre Magyar annyival intézni el a dolgot, hogy

lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam.

Hirdetés

Valószínűleg ezt a mondatát Varga Judit ismeri a legjobban, feltehetően az együtt töltött évek alatt napi szinten hallhatta. Aki gyenge lelkileg, a kocsmában keresi a vígaszt, nem képes az együttműködésre és agresszív, ha nem az történik, amit ő akar, arra valóban érdemes rábízni akár egy kecske vezetését is? Nagyon remélem, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy nem, de sajnos a szavazók adtak neki egy biankó csekket. A következő években pedig megnézhetjük mit csinál Djangó, ha elszabadul.

Fotó: HírTV – PS

Hirdetés