Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A szakértő világosan elmagyarázta: ez okozhatja Magyar Péter vesztét

Hirdetés

„Ha sokszor árad az ideg, előbb-utóbb apadásnak indul a Tisza” – érvelt Perlaky-Papp József.

hétfő este Magyar Péter sértődötten felállt és otthagyta Rónai Egon Egyenes beszéd című műsorát, miután a műsorvezető átnyújtott neki egy olyan dokumentumot, ami tételesen cáfolja Magyar azon korábbi állításait, miszerint az ATV egyszer sem hívta őt meg szerepelni a kampány során.

„A politika konfliktusos műfaj, ezért ott amikor a politikus stúdióba megy fel kell készülnie arra, hogy bármit kérdezhetnek tőle…

Hirdetés

Ez a kihívás az élő interjúban: sosem tudható pontosan mit fognak kérdezni a stúdióba érkezőtől”

– írta Facebook-oldalán Perlaky-Papp József.

„Kivaló módszereket ismerünk ilyen helyzetekre. A kezelési módszerek között nem szerepel az, hogy kimenekül a politikus a szituációból, feláll és otthagyja a stúdiót. Ugyanis nem csak a szerkesztőt hagyta ott, hanem a nézőket is” – véli a pr stratéga. Perlaky-Papp József szerint ilyen helyzetekben egy politikusnak az a célja, hogy minél hamarabb lezárja az adott témát. Például így: „Ígérem átnézem szerkesztő Úr és pontosan reflektálok Önnek róla. Azt megígérhetem Önnek, hogy csak azon fogok méltatlankodni, ami a valóságnak megfelelő. Alaposan át fogom nézni, köszönöm az anyagot.”

Hirdetés

A szakértő szerint Magyar Péter nem tudott uralkodni a természetén.

Fontos megszerezni a szavazók szimpátiáját

Ha megfelelő módon viselkedik Magyar Péter, akkor taktikailag is jobban járt volna, hiszen az az érdeke, hogy elnyerje minél több baloldali szavazó szimpátiáját. „Érdekelt abban, hogy szimpatikussá tegye magát minél szélesebb körben, az épp kétségbeesett dékás szavazókat jól körbeudvarolja. Mondjuk épp az atv műsoraiban” – írta a szakember.

Hirdetés

Ha sokszor árad az ideg, előbb-utóbb apadásnak indul a Tisza”

– vonta le a végső következtetést Perlaky-Papp József.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Ezt is ajá

Hirdetés