Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A Telex alapítója: Orbán választ adott a Magyar Péter jelenségre

Hirdetés

Öt dolog, amit a Fidesz elért a mai békemenettel.

A Telex alapítója írta a következő sorokat:

„Öt dolog, amit a Fidesz elért a mai békemenettel:

Hirdetés

1. Erőt mutatott: hatalmas tömeg gyűlt össze, és lényegtelen, hogyan lettek összeszervezve,  a lényeg, hogy ennyien ott voltak, és nem vert sereg képét mutatták.

2. Visszahozta a kormánypárti tábor hitét: érezni lehetett az elmúlt hónapokban a kegyelmi ügy miatt a Fidesz-szavazók önbizalmának csökkenését, erre a tömeggyűlésre tudnak bátran hivatkozni a következő egy hétben.

3. Elkezdte a mozgósítást a választásokra: a napirendet ez a rendezvény fogja uralni a következő napokban, így várhatóan senki nem kerülheti el, hogy a békemenet légi felvételeivel és az itt elhangzó üzenetekkel találkozzon a közösségi és a hagyományos médiában. A Fidesznek az is jó, ha valaki kicsinyli majd a résztvevők számát, hiszen addig is erről lesz szó. Orbán nem véletlenül ígérte a mozgósítás világrekordjának felállítását.

Hirdetés

4. Orbán tudta fokozni az eddigi tétet: a miniszterelnök a háború és béke narratívát kiélezve azt üzente, hogy a Fidesz-szavazat életet ment, és csak úgy kerülheti el egy választó a világháborút, ha a Fideszre szavaz.

5. Választ adott a Magyar Péter-hájpra: ebben a kampányban Magyar Péter egyik nagy ereje, hogy hatalmas tömegeket tud utcára vinni. A Fidesz erre is adott most egy jól megmutatható választ, és előre adott egy választ Magyar Péter jövő heti rendezvényére, amely után a Fidesz és a Tisza is el tudja mondani, hogy az ő rendezvényén voltak többen.”

VH

Hirdetés

Hirdetés