Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

De miért nem megy el Biden apó a svájci “békekonferenciára”?

Hirdetés

A Fehér Ház hétfőn közölte, hogy Kamala Harris alelnök és Jake Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadó képviseli az Egyesült Államokat a június közepén Svájcban szervezett, ukrajnai “békekonferencián” – adta hírül az MTI, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett.

John Kirby, a Nemzetbiztonsági Tanács kommunikációs koordinátora közölte, hogy a nemzetközi konferencián megerősítik majd az amerikai adminisztráció elkötelezettségét Ukrajna támogatása iránt, valamint a kiállást egy igazságos és tartós béke mellett, amely Ukrajna területi integritásán és az ENSZ-alapokmányának elvein alapszik. Megismételte az amerikai álláspontot, miszerint a háború holnap véget érhetne, ha Vlagyimir Putyin orosz elnök visszavonná csapatait Ukrajnából.

Arra a kérdésre, hogy az Egyesült Államok miért nem legfelső szinten, Joe Biden elnök részvételével képviselteti magát, John Kirby úgy fogalmazott, hogy „Ukrajnának nincs elkötelezettebb támogatója a világon az Egyesült Államoknál”, és ez attól független, hogy ki utazik el a svájci békecsúcsra. Joe Biden a svájci békekonferencia idején egy választási kampányeseményen vesz részt Kaliforniában.

Hirdetés

A politikában ritkán beszélhetünk véletlenről, az Egyesült Államok és Ukrajna kapcsolatában, a háborút is figyelembe véve, pedig még kevésbé lehet szó erről. S hogy Biden apó miért marad távol a június közepén Svájcban szervezett, ukrajnai békekonferenciáról?

1, Lehet, hogy mégiscsak fontosabb az amerikai elnökválasztási kampány a globalista háttérhatalom számára, mint a Zelenszkij vezette Ukrajna? A kérdés, valószínűleg igen, már csak azért is, mert ha Trump kerül az amerikai elnöki székbe, akkor könnyen fuccs lehet a balliberális háttérhatalom „játékának”.

2, Meglehet, hogy valamilyen okból üzenni akarnak Zelenszkij elnöknek vagy a partnereknek Biden apó távolmaradásával.

Hirdetés

3, Esetleg attól is félhetnek – és erre számtalan példa volt már –, hogy Biden apó elkezd össze-vissza beszélni, összekeveri Ukrajnát Bolíviával, esetleg Kijevet Ouagadougouval, Burkina Faso fővárosával, vagy akár az AFU-t a Wehrmachttal. Nála tényleg bármi megtörténhet.

Ez a gondolat pedig egyenesen a kedvencem: „a háború holnap véget érhetne, ha Vlagyimir Putyin orosz elnök visszavonná csapatait Ukrajnából”. Hát igen, de a háború akkor is véget érhetne, ha az ukránok letennék a fegyvert, és kötnének egy a realitásokon alapuló, Moszkva érdekeivel sem ellentétes, igazságos és tartós békét az oroszokkal. Kettőn áll a vásár!

Forrás: Bekezdések.hu

Hirdetés

 

Hirdetés