Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Dömötör bepöccent és keményen nekiment Donáthnak

Hirdetés

“Kedves Anna, ne a magyaroknak legyen hét szűkebb éve, hanem a Momentumnak szűkebb frakciója, és minden olyan pártnak, amelyik a saját országa ellen dolgozik” – jelentette ki Dömötör Csaba. Az államtitkár így reagált Donáth Anna 24.hu-nak adott interjújára, amelyben a Momentum politikusa kijelentette: “a magyar kormányra kizárólag azzal tudsz nyomást gyakorolni, ha elzárod a csapokat”.

Donáth Anna az interjúban arról is beszélt, hogy a fia „mázlista, mert félig holland, és mehet majd Hollandiába tanulni, de ha marad Orbán, akkor több százezer, több millió magyar fiatal sorsa az összeszerelő üzem vagy a közmunka lesz”.  Majd hozzátette: “akkor inkább legyen hét szűk év, hogy utána legyen jövője a következő generációknak”. Dömötör Csaba így reagált a Momentum politikusának kijelentéseire:

kedves Anna, ne a magyaroknak legyen hét szűkebb éve, hanem a Momentumnak szűkebb frakciója, és minden olyan pártnak, amelyik a saját országa ellen dolgozik– mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés