Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Dömötör Csaba: Örülök, hogy Magyar Péter már odaát van

Hirdetés
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese egy podcastműsorban beszélt Magyar Péterről. Meglepő részleteket árult el az exférjről.

Dömötör Csaba az Ultrahang podcast című műsorban beszélt arról, honnan és mióta ismeri Magyar Pétert, és meglepődött-e azon, amikor kiderült, hogy Varga Judit volt férje lehallgatta a saját feleségét. A miniszterhelyettes szerint az, aki a legszentebb kötelékben, a saját házasságában képes lehallgatni, ráadásul folyamatosan a saját feleségét, az bárkit bármikor képes elárulni.

Dömötör azt mondta, hogy jobb, hogy Magyar Péter ott van, ahová való: a baloldalon. Hozzátette: nem szeretné minősíteni Magyar Pétert, és a vele való magánbeszélgetésekről sem kíván nyilatkozni, mindenesetre van ezzel kapcsolatos, nem túl pozitív tapasztalata. Felvetette azt, hogy sokat eláruló részlet, amikor Magyar Péter nyilvánosságra hozta a Varga Juditról készített titkos hangfelvételt, majd ezután tüntetést szervezett, és ennek kapcsán Magyar elmondta, hogy aznap ő vigyázott volna a gyerekekre, de megkérte Vargát, hogy a tüntetés ideje alatt vigyázzon már inkább az asszony a gyerekeikre.

Dömötör felvetette, hogy ezt minősíteni sem lehet, de milyen ember az ilyen?

Hirdetés

A miniszterhelyettes úgy látja: vannak helyzetek, amikor a cselekedetek többet mondanak ezer kimondott szónál.

Forrás: Origo

Hirdetés

Hirdetés