Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kiadták a németek Simeon Ravi Truxot, a Hammerbande antifa rohamosztag tagját, a tavalyi budapesti embervadászat résztvevőjét

Hirdetés

Váratlan fejlemény az antifák rendezte tavalyi budapesti embervadászat kapcsán! A Pesti Srácok értesülése szerint a német igazságügyi szervek kiadták Magyarországnak Simeon Ravi Truxot, akit Budapestre szállítottak. A Budapesti Rendőr-főkapitányságon meggyanúsították a német antifát és azonnal őrizetbe vették. Indítványozzák a letartóztatását. Trux a megalapozott gyanú szerint a hírhedt német antifa rohamosztag, a Hammerbande tagja és részt vett a tavaly februári budapesti embervadászatban. Tavaly Berinben fogták el a magyar hatóságok három körözése alapján.

A BRFK megerősítette a Pesti Srácoknak, kiadta a német hatóság a 2023. februárban Budapesten elkövetett támadássorozat egyik feltételezett elkövetőjét. A PS német forrásból tudja, a szélsőbaloldali rohamosztagos, a hírhedt Hammerbande tagja, Simeon Ravi Trux került magyar cellába. (A körözését – lásd a fotón – még azelőtt lementettük, mielőtt elfogták volna.)

A 23 éves német állampolgárt európai és nemzetközi elfogatóparancs alapján Berlinben fogták el tavaly decemberben. A férfit az eljárást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 2024. június 28-án az osztrák-magyar határon vették át, Budapestre vitték, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete és súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki; megtagadta a vallomástételt.

Hirdetés

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A tavalyi antifasiszta támadásokként elhíresült bűncselekmények kapcsán a budapesti rendőrök három embert azonnal elfogtak, további 14 elkövető ellen európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, közülük eddig hármat fogtak el külföldön – egyikük kiadatása történt most meg.

Hirdetés

Aljas orvtámadásban az antifa rohamosztag (Forrás: ipari kamera felvétele)

A februári budapesti embervadász rohamosztag tagja, Simeon Ravi Trux lebukott! A német antifát súlyos testi sértés miatt európai és nemzetközi elfogatóparanccsal keresi a Budai Központi Központi Bíróság. Trux a hírhedt antifa Hammerbande tagja és bűntársaival részt vett legalább három ember megtámadásában és brutális összeverésében Budapesten. Most letartóztatták Berlinben és bíróság dönt, kiadható-e Magyarországnak, vagy sem

Hirdetés

– írta a PS tavaly decemberben.

Berlinben fogták el a budapesti embervadász rohamosztag, a Hammerbande tagját, Simeon Ravi Trux 23 éves német szélsőbaloldali bűnözőt

– számolt be tavaly decemberben a legjobban értesült szakportál, a Dokumentation Linksextremismus az X-oldalán.

Hirdetés

Truxot egy razzia során fogták el a német főváros egyik peremkerületében, őrizetbe vették, majd a vizsgáló bíró elrendelte a letartóztatását.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés