Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter átlépett minden határt: eddig soha nem vert meg magyar politikus civil embert

Hirdetés

Teljesen egyedülálló botrányt okozott Magyar Péter azzal, hogy részegen egy civilt támadott meg egy budapesti szórakozóhelyen. A baloldali politikus nemcsak ütötte a férfit, de a telefonját is ellopta. Ilyet a világon sehol nem látni, más országokból is legfeljebb arról jön hír, hogy politikusok egymással dulakodnak a parlamentben. Magyar Péter minden határon túlment.

Magyar Péter megtámadott, megütött egy embert és ellopott egy telefont egy budapesti szórakozóhelyen. Péntekre virradóra nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után 

órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett egy felkapott pesti, belvárosi szórakozóhelyen. 

Hirdetés

Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki  tettlegességgel fenyegető szituációk miután több nő férfipartnere számon kérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők folyamatosan videófelvételeket is készítettek.

Magyar Péter  belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját.

A BRFK sajtóosztálya  azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomozást indítottak.

Hirdetés

Ilyenre sehol sem volt példa a világon

A fent történtek annak fényében nemzetközileg is elképesztőnek számítanak, hogy a politikusok ott sem vetemednek arra, hogy civilekre támadjanak, és ellopják a telefonjukat. A politikusok tőlünk nyugatra, vagy keletre legfeljebb egymással verekednek.

Természetesen Magyarországon sem volt példa arra, hogy egy politikus megütött volna egy civil személyt.

Hirdetés

Origo nyomán

Hirdetés

Hirdetés