Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonPublicisztika

Magyar Péter szembefordulhatott a gazdáival, akik Pottyondy Edinán keresztül üzentek neki?

Hirdetés

Magyar Péter bejelentette, hogy korábbi ígéretével ellentétben mégis kimegy Brüsszelbe, és elvállalja az általa csak 20 ezer eurós kamuállásnak nevezett pozíciót. A rajongók ezt felemásan fogadták, Pottyondy Ede viszont keményen bele is állt az önmaga hatása alá került belpesti messiásba. Van azonban egy óriási kérdőjel a történetben. Miért áll bele Pressman lándzsájának a hegye Langley új kedvencének oldalába? Összevesztek volna? Edéről sok mindent el lehet mondani (és el is kell), de Pottyondy nem beszél meggondolatlanul… vagy szándék nélkül. Mi zajlik a háttérben?

Magyar Péter éles váltása látszólag nem volt benne a pakliban. Az eredeti alku ígéret szerint Péterünk itthon marad, mert itt van rá szükség. Miután azonban megette az ellenzék vacsoráját, hatalmasat kortyolt az önmaga nagyságából erjesztett nedűből, amitől megrészegülni látszott. A gyakran emlegetett hárombetűs szervezet droidja öntudatra ébredt, majd látszólag irányt váltott.

Hirdetés

Magyar Péter is csak egy újabb MZP?

Magyar Péter felbukkanásakor Pottyondy Edina (és baráti köre) nem igazán tudta hová tenni ezt a régi-új politikai jelenséget. Először még óvatosak voltak vele. Nem ölelték keblükre, de nem is nagyon támadták. Majd amikor jött a parancs kezdett kitisztulni a kép, egymást taposva adták át magukat az új ellenzéki reménysugárnak. A belpesti Fehér Láng ugyanazt a bánásmódot kapta tőlük, mint annak idején az istenkomplexusos Márki-Zay Péter, akire Fókuszcsoport Ádám és apukája úgy nézett, mintha csak a providentes ember ment volna hozzájuk látogatóba (by Ábrahám Robi).

Hirdetés

Forrás: Fókuszcsoport, YouTube

A David Pressman által létrehozott, üzemeltetett és tisztán tartott ketrec összes haszonállata úgy nyaldossa Magyar Péter talpát, mintha nem lenne holnap, Pottyondy Edina azonban most páros lábbal szállt bele az Ötkertben őrjöngő messiásba.

Pottyondy Edina

Hirdetés

Pottyondy Edinát lehet kritizálni a stílusa vagy az időközönként humornak álcázott zsigeri gyűlölködése miatt, de Edina nem buta. Soha nem is volt az. Időben lépett ki a döglődő Momentumból, ahogyan jól érez rá az általa feldolgozott témákra is. Mintha csak valami földöntúli (semmiképp sem isteni) sugallat vezérelné, ami a Szabadság tér irányából vetül rá. A lényeg: Ede sosem mond olyat, ami szembemenne a politikai érdekeivel.

Most azonban úgy kiosztotta az eddig körbenyaldosott Magyar Pétert, hogy azt öröm volt nézni. Ez azonban nem véletlen. A valódi okát persze nem tudjuk és soha nem is fogjuk megtudni, de mi van akkor, ha a főnökség Edinán keresztül üzent? Mi van akkor, ha Edina a lándzsa hegye, ami megböki Magyar Pétert, amiért rosszat csinált. Az orrára koppint. A brüsszeli “kamuállás” elvállalása nem okozott akkora zavart Magyar Péter hívei között. Elfogadták a messiásuk “mennybemenetelének” fontosságát.

Mi lehet a háttében?

Hirdetés

És bár a híve elfogadták Péter döntését, Pottyondy mégis beleállt. Csúnyán. Páros lábbal. Esetleg nem ez volt az alku? Talán Magyar Péternek valóban nem kellett volna Brüsszelbe mennie, de idő közben meggondolta magát? Mi van, ha az ellenzék felfalása után annyira a saját maga hatása alá került, hogy szembefordult a megbízóival, akik most Pottyondy keresztül üzentek: Petyus, nem te szarod a spanyolviaszt!

Persze az is lehet, hogy Pottyondy Edina valóban független tartalomgyártó, aki politikai motiváció nélkül, érzésből mond különböző dolgokat. Nem tudjuk. A valódi okokat természetesen csak az érintettek ismerik.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés