Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

“Megölöm ezt a g***cit, átszúrom a torkán a kést, megölöm, rohadt zsidó g*ci!” – Így “ünnepelte” a helyszínen Magyar Péter eredményváróját egy influenszer rajongója (obszcén videó!!!)

Hirdetés

Egyik PS olvasó hívta fel a figyelmet egy elképesztően aljas videóra. Az elkövető az a Torda Dávid, aki közel 400 ezres követőtáborral rendelkezik az egyik legnagyobb közösségi média platformon, ahol az elmúlt időszakban főként politikai – a kormány ellen uszító – videókkal szerzi a nézettséget. Magyar Péter eredményváróján azonban teljesen minősíthetetlen módon zsidózott és fenyegette gyilkossággal a Fidesz vezetőit.

Íme a videó:

Úgy tűnik Torda tehát nem volt teljesen elégedett Magyar Péterék választási eredményeivel, vagy csak így érezte jól magát, ugyanis TikTok oldalán élő közvetítésben kommentálta a Fidesz eredményváróját.

Hirdetés

Rohadék, énekli a Himnuszt, k***rva anyját. Rohadt izraeli zsidó g***ci”

– hangzik el az élő videóban. Torda ezután azt is kijelentette, hogy valahogyan majd bejutnak a parlamentbe, ahol “megöli ezt a g***cit”.

Ez azonban nem volt elég a béke és elfogadás bajnokának, aki ezt követően részletesen ecsetelte, hogy ha már bejutott az Országgyűlés épületébe, akkor

Hirdetés

átszúrom a torkán a kést, megölöm

majd az életveszélyes fenyegetés után, mint aki jól végezte dolgát, együtt skandálta a “békés” tömeggel, hogy

Árad a Tisza

Hirdetés

Így lehet igazán méltósággal ünnepelni.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés