Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonPublicisztika

Na most minden kiderült! „Tényleg Rogán húzta csőbe Magyar Pétert!”

Hirdetés

„Minden kiderült!
Tényleg Rogán húzta csőbe Magyar Pétert!

Történt, hogy Magyar Péter, Rogán Antal provokációjának engedve csütörtökön este elment szórakozni az „Ötkert” nevű belvárosi szórakozóhelyre. Rogán Antal provokációja miatt jó sok alkoholt elfogyasztott, majd igyekezett nagyon fiatal lányokat tánc közben erotikus vonaglásával elkápráztatni. Pár ember Rogán Antal megbízásából titokban megpróbált Magyar Péter viselkedéséről felvételt készíteni, amit Magyar Péter nagyon zokon vett, mert szerinte gusztustalan dolog valakiről, annak tudta és beleegyezése nélkül felvételt készíteni, kivéve ha ez a valaki a feleséged és három gyermeked édesanyja.😉

Ezután szó-szót követett és kezdtek elfajulni a dolgok. Rogán Antal megbízásából több férfi is számon kérte Pétert, hogy miképpen viselkedik az ő hölgy partnerükkel és fejezze be a nők inzultálását, mert egyikük sem Judit keresztnevű és véletlenül sem miniszterek!

Hirdetés

Péter erre válaszul egyszerűen rohadt provokátornak nevezte őket és azzal vádolta meg mindannyiukat, hogy Rogán Antal megbízásából dolgoznak.
Egyiküktől el is vette a Rogán Antaltól kapott telefonját és igyekezett megsemmisíteni a rajta lévő videófelvételeket. Mivel dulakodás közben Péter a kedvenc fegyveréhez a nadrágszíjához nyúlt, ami a helyzet további fokozódását vetítette előre, így ezt látva már a helységben tartózkodó biztonságiak is kénytelenek voltak közbeavatkozni.

Egy megtermett kidobó hátulról elkapta Magyar Péter nyakát és fojtó fogást alkalmazva elkezdte hősünket kivezetni a diszkóból! Péter, érzékelve az eseményeket, felajánlotta a kidobónak, hogy inkább kiviszi ő a hátán a kidobót, szemléltetve ezzel azt, hogy ő mennyire tiszteli és segíti azt, aki Orbán Viktor miatt, a megélhetése érdekében még éjszaka is dolgozni kényszerül.
Eközben Rogán Antal a karzatról egy internet blokkolóval akadályozta meg, hogy Magyar Péter élőben közvetíthesse az eseményeket közösségi oldalán és riassza a szektakommandót!

Az utcára érkezve Péter a TIsztelet és SZAbadság jegyében még megfenyegette a kidobókat és Rogán Antal embereit, hogy a kapcsolatai révén kirúgatja őket, mert Manfred Veberrel már nagyon jó kapcsolatot ápol.

Hirdetés

Ekkor érkezett meg Pintér Sándor belügyminiszter magánhadserege azaz a rendőrség és igazoltatták a csetepatéban résztvevőket. Péter közölte, hogy ő bizony nem akárki, neki mentelmi joga van, őt nem lehet csak úgy igazoltatni. A rendőrség az adategyeztetés után még Rogán Antalnak jelentett gyorsan és befejezték az intézkedést. Közben Péter a Bazilika irányába elbillegett a helyszínről. Persze billegés közben visszafelé még válogatott szidalmakat kiabált. Ekkor Rogán Antal utasítására az egyik provokátor még hősünk után szaladt és nem túl úri módon belesz@rt a botorkáló és zavart Peti nadrágjába!
Hát így történt az eset kérem szépen.

Aki nem hiszi, az olvasson bele a Tisza párt szektásainak hozzászólásaiba, Magyar Péter posztja alatt!”

Hirdetés
Hirdetés