Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Terrortámadás történt Magyarország szomszédságában

Hirdetés

Az izraeli nagykövetségnél elkövetett támadás minden körülményét és lehetséges indítékait vizsgálják.

A szerb sajtó szombaton arról számolt be, hogy a csendőrség egyik tagjára számszeríjjal lőttek és az elkövető eltalálta a nyakát. A megsebesített csendőr azonban ezt követően lelőtte a támadót, aki nem sokkal később belehalt a sérüléseibe – írja a Blic szerbiai napilap. A hatósági személyt eszméletlen állapotban szállították a sürgősségi központba, ahol műtétet hajtanak végre rajta, és megpróbálják minél hamarabb eltávolítani a nyakából a nyílvesszőt. Az izraeli nagykövetségnél elkövetett támadás minden körülményét és lehetséges indítékait vizsgálják – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Hirdetés

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a szerb belügyminiszter is.

Ivica Dacsics úgy fogalmazott: kétségtelen, hogy terrortámadás történt.

A tárcavezető leszögezte, a támadó a biztonsági szolgálatok számára ismert személy, aki kapcsolatban áll az iszlám vahabita mozgalommal.

Hirdetés

„A csendőr a nagykövetség előtt lévő őrhelyen teljesítette a feladatát, hogy biztosítsa az izraeli nagykövetséget. Egy ismeretlen személy többször odament hozzá, megkérdezte, hol van a múzeum és hasonlók, kiment, majd visszatért,

kinyitotta az őrhely ajtaját, a táskájából egy számszeríjat vett elő, és megsebesítette a rendőrt” – fogalmazott Dacsics.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés