Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc is támogatta Tompos Kátya kezelését

Hirdetés

Borzasztóan fájó tudni, hogy már késő volt, ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak – nyilatkozta Várkonyi Andrea azzal kapcsolatban, hogy Mészáros Lőrinc 20 millió forintot adott Tompos Kátya gyógykezelésére. A hírről, színházi forrásokból a Blikk számolt be először.

„Nem szerettük volna nagy dobra verni, hogy közreműködtünk, de az tény, hogy nagy szeretettel, annak a reményében adtuk az összeget, hogy Kátya felépül. Borzasztóan fájó tudni, hogy már késő volt, ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak” – mondta Várkonyi Andrea a Blikknek, aki BÁR személyesen nem ismerte a színésznőt, mégis rögtön úgy döntött, segítenek.

Hirdetés

Egy hét múlva döntik el, hogy mi legyen az összegyűlt adományok sorsa, azonban az biztos, Várkonyi Andreáék nem kérik vissza a pénzt.

Az összeget semmiképpen nem kérjük vissza, ez fel sem merült. Mi ezt a pénzt a Fábián Juli Alapítványnak utaltuk el, azt szeretnénk a férjemmel együtt, ha az alapítvány eljuttatná az összeget olyanoknak, akiknek szükségük van rá – mondta Várkonyi Andrea.

Blikk – VH

Hirdetés
Hirdetés