Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Videó: NATO fegyverekkel lövik Belgorodot az ukránok

Hirdetés

Scott Benett az amerikai fegyveres erők nyugalmazott tisztje drámai felvételt hozott nyilvánosságra, melyet a REN Tv osztott meg Telegram csatornáján.

A felvételen az látható és hallható, hogy a légvédelmi szirénák megszólalása után hogyan menekülnek az emberek az óvóhelyre Belgorod városában. A felvételen látható egy babakocsit toló fiatal nő is.

Nők, gyerekek, mindenki a fedezékbe fut. Ők bombáznak, a NATO

Hirdetés

– jelenti ki Scott, jól láthatóan könnyeivel küszködve, majd hallható egy gránátbecsapódásból származó hang.

Belgorod egy, az ukrán határ közelében fekvő orosz város, amelynek semmilyen katonai jelentősége nincs, nem állomásoznak katonai alakulatok a területén, de a környékén sem. Az ukránok azonban rendszeresen lövik a várost és gyilkolják annak civil lakosságát. Emlékeztetőül, aki esetleg nem tudná, az ukránok 2014-től 2022-ig saját állampolgáraikat lőtték Donyeck és Luhansz városában. Abban a 8 esztendőben az orosz ajkú ukrán állampolgárokat ért, az ukrán fegyveres erők által elkövetett támadások miatt legalább 14 ezer civil vesztette életét a Donbasszban. Úgy telt el 8 év, hogy a nyugati hírközlő szervek ezekről az eseményekről egy szót sem ejtettek.

Hirdetés

Scott Benett valamikor az Egyesült Államok hadseregének Pszichológiai Műveleti Zászlóaljához tartozott. Azt a feladatot kapta, hogy feltárjon az USA hadseregén belül bizonyos terrorizmus feltárásával kapcsolatos ügyeket. Amikor ezzel elkészült beterjesztette az anyagot a Kongresszusnak, aminek eredményeként leállították a Benett munkáját, sőt később éppen őt vádolták meg egy a terrorizmus finanszírozásával kapcsolatos tevékenységgel, melynek következtében 2 évet töltött börtönben. Benett keményen kimondta a véleményét az amerikai hadigépezeten belüli csalásokkal és korrupcióval kapcsolatban.

NIF

Hirdetés
Hirdetés