Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

„A fiam halott” – Drámai interjút adott Elon Musk, megfogadta, hogy elpusztítja a wokeizmust

Hirdetés

A világ leggazdagabb embere Jordan Petersonnak mondta el, hogyan szedték rá, hogy írja alá a fia nemváltó-kezelésekhez való hozzájárulását, de ha tudta volna, mindez hová vezet, nem adta volna meg az engedélyt.

Nem először adott hangot woke-ellenességének Elon Musk. A Tesla-vezér személyesen is érintett: 2022-ben a most 20 éves gyermeke, Xavier is nemet váltott.

„Lényegében becsaptak, hogy aláírjam a nagyobbik fiam, Xavier dokumentumait” – mondta Elon Musk dr. Jordan Peterson pszichológusnak a Daily Wire-nak adott interjújában, amit a Blikk szemlézett.

Hirdetés

Hozzátette: „ez még azelőtt történt, hogy bármi fogalmam lett volna arról, mi történik. Covid folyt, szóval nagy volt a zűrzavar, és azt mondták nekem, hogy Xavier öngyilkos lehet, ha nem megyek bele”. „Lényegében elvesztettem a fiamat. A fiam, Xavier, halott… megölte a woke elmevírus” – fogalmazott.

A SpaceX alapítója elmondta, hogy gyermeke története után küldetésének tekinti a nemváltoztatási eljárás felszámolását a gyerekek körében. „Megfogadtam, hogy ezután elpusztítom a woke elmevírust” – fogalmazott, majd hozzátette: ezzel a dologgal már haladt is.

Hirdetés

Forrás: ATV

Hirdetés
Hirdetés