Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Akár már ma bejelenthetik Joe Biden visszaléptetését

Hirdetés

Miután a demokrata párti körökben is egyre nagyobb az igény Joe Biden visszaléptetésére, és miután ebben az ügyben egyre nagyobb nyomás helyeződik az éppen „coviddal küzdő elnökre”, elképzelhető, hogy a demokraták már a mai napon bejelentik Biden visszalépését.

Joe Biden azonban nagyon nehezen áll kötélnek. A mentálisan és fizikálisan is  kétségtelenül meggyengült, jelenleg az amerikai elnöki posztot betöltő Biden azonban képtelen tudomásul venni saját párttársainak akaratát. Pár nappal ezelőtt még a 84 esztendős Nancy Pelosi is próbálta meggyőzni a 81 esztendős Bident a visszalépés szükségességéről, azonban sajtóhírek szerint akkor még Biden hajthatatlan volt.

Ezt követően demokrata képviselők csoportjai kérték fel a visszalépésre, majd egy reklámfilm is készült demokrata szavazókkal, akik egytől egyig ugyanezt akarják elérni az elnöktől. Ők így szólították fel: „Add át a fáklyát!”.

Hirdetés

A demokraták egészen addig biztosak voltak abban, hogy Biden jelölése jó és okos döntés részükről, amíg a Trump és Biden közötti első televíziós vita meg nem történt. Ott a demokraták is „megvilágosodtak” vagy inkább megdöbbentek és belátták, hogy Bidennel nem nyerhetik meg az elnökválasztást Donald Trumppal szemben.

A legnagyobb bajuk azonban jelenleg az, hogy vajon kit építsenek fel az elnökválasztási kampány beindulásának kezdetéig. Sokan Kamala Harrist látnák szívesen, azonban több, racionálisan gondolkodó demokrata nagykutya is tudja, Hogy Kamala erre a feladatra teljességgel alkalmatlan. Nagy valószínűséggel tehát mélyebbre kell nyúlniuk.

Douglas McGregor, nyugalmazott ezredes, a Pentagon egykori tanácsadója az X közösségi hálón közzétett bejegyzésében arról adott hírt, hogy egyes pletykák szerint Hillary Clintont készülnek a demokraták „elővarázsolni” a kalapból, ami nem is lenne különösen meglepetés, hiszen éppen ő az, aki a leghangosabban képviseli a háttérhatalmi erőket, afféle előretolt szónokként.

Hirdetés

Hirdetés

Az, hogy valójában mit is főz most ki az amerikaiak kábítására a Deep State, minden bizonnyal hamarosan kiderül.

Szépe Áron – NIF

Hirdetés

Hirdetés