Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

GazdaságHírekVilág

Az EU Ukrajnát felhasználva támadja Magyarország és Szlovákia gazdaságát és kormányait

Hirdetés

Miután Ukrajna leállította az olajtranzitot hazánkba, a közösségi oldalakon az esetet a globalista (vagy, ha úgy tetszik, a magyar kormányt kiütni igyekvő) kommentelők máris úgy próbálják beállítani, hogy az olajszállítás leállása az oroszok akaratából történt. Ez egyáltalán nem igaz.

Jelenleg a globalisták legveszélyesebb ellensége Európában Orbán Viktor és kormánya, de veszélyt jelent számukra Szlovákia miniszterelnöke is, aki ellen már egy merényletet is megkíséreltek, ami szerencsére nem sikerült.

Mint ahogy arról a Nemzeti InternetFigyelő elsőként beszámolt, Ukrajna leállította a Druzsba (Barátság) kőolajvezetéken történő kőolajtranzitot. Bár Magyarország az EU-s megállapodás értelmében felmentést kapott az orosz olajra vonatkozó uniós szankciók alól, a háttérhatalom Ukrajnát felhasználva rátámadt a magyar és a szlovák gazdaságra. Robert Fico szlovák miniszterelnököt nem sikerült szerencsére meggyilkolniuk, de senki se gondolja azt, hogy feladják a céljaikat az Európai Unió két olyan tagállamának ellehetetlenítésére bármilyen eszközökkel is, amelyek vezetői és kormányaik a béke megteremtése érdekében lépnek fel.

Hazánkkal szemben minden eszközt igyekeznek felhasználni arra, hogy az országon belül valamilyen módon, de anarchikus állapotot idézzenek elő és megbuktathassák az Orbán-kormányt. Ezen ügyködik az Európai Bizottság Ursula von der Leyen vezetésével, valamint az Európai Tanács elnöke Charles Michel-lel az élén, akik a Deep State által kézivezérelt Egyesült Államok marionett figurái. Nem lennénk meglepve, ha az ő közbenjárásukra állították volna le az ukránok az olajtranzitot – pontosabban egy rendelettel, úgymond feketelistára tették a Lukoil orosz olajipari vállalatot – ami egyaránt érinti Magyarországot és Szlovákiát is.

Hirdetés
Ez is érdekelheti:  Átmeneti megoldásokkal biztosított Magyarország kőolajellátása

Milyen érdekes, hogy az olajszállítás leállítása, a magyar miniszterelnök békemissziója, majd Zelenszkij kirohanása Orbán Viktorral szemben, szinte szinkronban van azzal az általános támadással, amelyet a háborúpárti EU-s vezetők folytatnak a magyar miniszterelnök ellen.

Zelenszkij a minap szó szerint ezt nyilatkozta:

„Mindenki maga választja meg, hogyan cselekszik és milyen örökséget hagy maga után. De ha valaki Európában mások háta mögött vagy akár más – mondjuk Ukrajna vagy más országok – kárára próbálja megoldani a problémákat, akkor miért kellene egyáltalán odafigyelnünk az ilyen emberekre? Az EU és a NATO ilyen emberek nélkül is meg tudja oldani a problémákat”

Hirdetés

Vagyis a háború folytatását, amibe most már egyre érzékenyebben bezavar Magyarország és annak miniszterelnöke, Orbán Viktor. Tehát Zelenszkij úgy beszél, mint aki tagja az EU-nak és a NATO-nak is. Milyen érdekes, nem? Hiszen a NATO is éppen úgy beszél, sőt már úgy is cselekszik, hogy szinte az az érzésünk, hogy Ukrajna NATO tag. Pedig nem az! Ugyanakkor a Biden családnak és más, a Deep State-hez kötődő amerikai ipari óriásvállalatoknak nagyon komoly anyagi érdekeltségük van Ukrajnában, amelybe rájuk nézve súlyosan belepiszkál békemissziójával a magyar miniszterelnök.

Semmi sem történik véletlenül. A hazánk elleni támadás egyre durvább, és ezt igyekeznek addig fokozni, amíg csak lehet, de mindenképpen Donald Trump beiktatásáig, bár nagy valószínűséggel, azt követően is. A korábbi módszerek nem jártak eredménnyel, Donald Trumpot sem sikerült szerencsére meggyilkolniuk, viszont úgy tűnik, hogy ezek az események  részei egy nagyon súlyos és általános letámadási folyamatnak, amiből hazánkat sem hagyták ki. Akárhogyan is, de Magyarországot bele akarják rángatni egy olyan háborúba, amihez nekünk semmi közünk, és amiből nagyon helyesen ki akarunk maradni. Ukrajna példáján láthatjuk, hogy a Deep State-nek semmi sem számít, sem egy szuverén ország sorsa, sem emberek élete. Ami nekik fontos, hogy a háború folytatásával még több profitot halmozzanak fel.

Hazánk esetében, de egyben Szlovákiát is támadva, egy olyan eszközt vetettek be, amely teljességgel elfogadhatatlan, de mint tudjuk, ez számukra lényegtelen. Teszik mindezt az ukránokat felhasználva, oroszellenes szankcióként tálalva. Azt mindenképpen hangsúlyoznunk kell, hogy Ukrajnának semmi köze az Európai Unióhoz, nem tagja annak, mégis mára az érződik, mintha sokkal több köze lenne hozzá, mint hazánknak. Míg az EU-nak éppen saját tagállamait kellene védelmeznie, helyette inkább Ukrajnába önti a pénzt és a végtelenül korrupt és saját nemzetét mészárszékre küldő ország – egyébként illegitim kormányát felhasználva –  támadja Magyarország és Szlovákia energiaellátását, hogy ezen országok gazdaságának működésében károkat okozzon és a két ország gazdasági működését destabilizálja. Ezt követően pedig majd társadalmi feszültséget próbálnak generálni a Magyarországon és Szlovákiában működő globalista szervezeteken és sajtón keresztül, hogy tüntetéseket, országos elégedetlenséget szítsanak, és a kormányok ellen lázítsák a lakosságot.

Hirdetés

Ez a helyzet, ezzel tisztában kell lennünk. Mindenképpen meg kell védenünk hazánk szuverenitását és kormányát, különben egyszerűen lemossák Magyarországot a térképről.

Szépe Áron

Hirdetés

Hirdetés