Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ki hitte volna? Vásárhelyi Máriának tetszett az olimpia megnyitó ünnepsége!

Hirdetés

Vásárhelyi Mária Orbán Viktor egyik legengesztelhetetlenebb ellensége, akinek évtizedek óta az az egyetlen öröme az életben, ha azt hiheti valamiről, hogy az bármilyen formában rossz a jobboldalnak. Az olimpia megnyitóját is sikerült ebben a faék egyszerűségű keretrendszerben értelmeznie, gyakorlatilag extázisba került arra gondolattól, hogy a köztévé szerencsétlen riporterei mégse észrevételezhették élő egyenes adásban azt, hogy amit részben látni kénytelenek, az egy rakás izlésficamos perverz szexuális fantáziája egy rakás másik izlésficamos szexuális perverzióval küzdő szerencsétlen számára. 

Vásárhelyi Mária szerint ez ugyanis művészet, tolerancia és elfogadás, illetve Európa. Mondjuk ez utóbbi, hogy ez Európa, az pont sajnos igaz. De mindent az ősforrásból (Facebook):

Az állami propaganda média tudósítóinak alig leplezhető, kétségbeesett zavara volt a bonus track az olimpiai megnyitón! Bár igyekeztek elhallgatni, hogy az ünnep a humanizmus, a sokszínűség, a tolerancia, a szabadság, a szolidaritás, a természet szeretete és megóvása eszméi köré fonódott, a látvány önmagáért beszélt. A műsorvezetők meg csak hebegtek-hápogtak, próbáltak méltatlankodni és sértődötten cikizni mindent, de alapvetően ők voltak cikik. De nagyon. Mi pedig végignézhettük, hogy merre jár a modernitás, a progresszió, a kreativitás, az önirónia, a humanitás világa, aztán akinek volt kedve egy pillanatra átkapcsolhatott Tusványosra, hogy kijózanodjon. Én inkább az Eurosportra kapcsoltam át, hogy legalább erre a rövid időre európai polgárnak érezhessem magam.

Hirdetés

Sajnos ez általános vélemény a baloldalon vagy hol, vagy a liberálisoknál, az ellenzéki lapok kommentelői is azt élvezték a megnyitóban, hogy azt biztos undorítónak találják majd a jobbosok, meg a keresztények. Mondjuk ebből azért az bizonyosan következik, hogy tudják mi az undorító. A többi a pszichológusok dolga lenne, ha azok is nem lennének már szinte mind balosok.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés