Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter a testőreivel érkezett az EFOTT-ra, de senki nem volt kíváncsi rá

Hirdetés

A testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére, amit a felvételek tanúsága szerint még a színpadra sem vittek fel.

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra. Magyar Péter és Gulyás Balázs panelbeszélgetése rettentően kínos volt, Poloska szinte csak magát fényezte:

Hirdetés

Hirdetés

A Mandiner úgy értesült, hogy

Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon. Fel is ment a színpadra, de amikor látta a gyér érdeklődést, inkább lejött. És mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Hirdetés

Információik szerint egy ízben Magyar Péter kérte is az érdeklődőket, hogy hozzák közelebb a sörpadokat az ő asztalához, azonban így sem lett átütő a létszám, mindössze néhány tucat fiatal követte a panelbeszélgetést. A közönség egy részét ráadásul nem is az érdeklődő fiatalok, hanem Magyar Péter testőrei teszik ki.

Magyar a beszélgetés alatt is megemlítette, hogy nincs testőre…azonban a helyi videókon látszanak a verőlegények, akik ott voltak az országjárásán is.

Hirdetés

A beszélgetés nagy része Magyar Péter diszkóbotrányának magyarázásával telt, amelynek során a politikus a földön csúszott-mászott egy nála jóval fitalabb lány lábai között.

Azt is megemlítette, hogy Kötter Tamás írja a propagandában megjelent őt támadó bejegyzéseket. Így volt ez Varga Judittal, Schadl Györggyel és Ádám Laurával is…

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés