Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter pont úgy vélekedik a Donald Trump elleni merényletről, ahogy vártuk tőle

Hirdetés

Az Európai Parlament arról szavazott, hogy kiadjanak-e egy közös, európai nyilatkozatot, amelyben elítélik a Trump elleni merényletet. Alapvetően ez egy egyszerű kérdés, az EP-ben azonban meglepő eredmény született. Eközben Magyarország szavazati jogának megvonását követelik a demokrácia felkent papjai Brüsszelben, amiért Orbán Viktor béketárgyalások kezdeményezéséről tárgyalt Putyinnal és Zelenszkijjel, de Brüsszelnek Elon Musk is szúrja a szemét, ezért titokban megzsarolták a Tesla és az X (Twitter) milliárdos tulajdonosát.

Manapság nem divat politikusokra támadni. Helyesebben divat, csak nem a nyugati világban. Teljesen logikus elvárás elítélni egy merényletet, de Brüsszel képességeit ez valamiért meghaladta. Amikor arról kellett volna szavazni, hogy kiadjanak-e egy közös nyilatkozatot, amiben elítélik a Donald Trump elleni merényletet, az Európai Parlament közel kétharmados többséggel LESZAVAZTA AZT.

A Magyar Péter-szál

Hirdetés

Magyar Péter itthon óriási hazafi képében tündököl. Meg kell hagyni, ügyesen teszi. Sikeresen patriótává nevelte a hungarofób magyarországi ellenzéket. Tavaly ilyenkor még lángra kapott volna a kezükben a magyar zászló, most azonban büszkén lobogtatják. Ez a fajta konzervativizmus azonban csak az országhatárig tart.

Péter amint elhagyta Magyarországot, és beült a brüsszeli elit ölébe, azonnal tudta, melyik gombot kell megnyomnia. Amikor a Patrióták Európáért frakció előterjesztette a javaslatát, Magyar Péter nemes egyszerűséggel leszavazta azt. Sokan azzal mentegetik, hogy csak a frakció egysége miatt szavazott nemmel, ő amúgy elítéli azt, ezzel azonban van egy apró bökkenő.

Ha a frakciója egy ilyen egyszerű, logikus és józan döntésben is megköti a kezét, vajon mit szavaztatnak meg még vele? Mit kell majd a jövőben támogatnia? És ahol előkerül a “kell” és a “muszáj”, ott előkerül a főnök és a megbízó is.

Hirdetés

Brüsszel védelmi pénzt kér Elon Musktól

A ma már csak X-ként ismert néhai Twitter eléggé szúrja Brüsszel szemét. Átláthatóságot és az álhírek, a dezinformáció cenzúrázását követelik, azonban ők szeretnék eldönteni, mi számít annak. A szólásszabadság mellett elkötelezett Elon Musk ebbe természetesen nem ment bele, ezért Brüsszel óriási bírságot szabott ki rá, a történet azonban itt nem ér véget.

Titokban megkeresték a Tesla-vezért, és közölték vele, hogy ha titokban belemegy a cenzúrába, akkor a jövőben nem fogják bírságolni, és békén hagyják. Erről bővebben IDE KATTINTVA olvashattok. Elon Musk ezt hadüzenetnek vette, és nyilvánosságra hozta a teljes ajánlatot. Ezek után felmerül a kérdés: vajon milyen alkukat kötött még Brüsszel a különböző tech-óriásokkal?

Hirdetés

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés