Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter: tudomásom van arról, hogy a titkosszolgálat egyik munkatársa a 444-nél dolgozik

Hirdetés

A Telexen szabadult el a baloldal legújabb messiása, ismét meggyanúsította a Soros-blogot.

Fábián Tamás beszélgetett Magyar Péterrel. A Tisza Párt újdonsült elnöke elmondta, hogy Nem akar médiaháborút kirobbantani, az offenzívabb hangvételű kommentelést elmondása szerint már egy ideje nem csinálja, várja az ATV megkeresését is, miután kiszaladt a stúdióból.

Egyik korábbi posztjában azt írta, hogy a változáshoz le kell váltani a hatalom fenntartásában érdekelt médiaelitet is. Az interjúban megkérdezték tőle, hogy pontosan mire gondolt. A Tisza Párt szívesen megvédi azokat az újságírókat, akiket célba vesz „ez az új ÁVH, ez a Szuverenitásvédelmi Bohóchivatal”, még akkor is, ha őt kritizálják, mondta. Szerinte azért vannak „összefonódások”, de nem akar médiaháborút kirobbantani. Nem azért nem válaszolnak minden újságírói kérdésre, mert nem akarnak, hanem mert „nincs elég emberük arra, hogy mindenkinek nyilatkozzanak.”

Hirdetés

Egy alkalommal azt kommentelte egy róla szóló cikkhez a 444 Facebook-oldalán, hogy tudják-e már, melyik munkatársuk dolgozik a titkosszolgálatnak.

Magyar állítása szerint nincs erről bizonyítéka, csak tud róla, mert a titkosszolgálatok politikai vezetője elmondta neki egyszer.Magyar Péter szerint nem bántásból mondja, hogy a hatalommal szemben kritikus sajtót is ellenőrizni kéne. Azért kommentelt újságok Facebook-oldalára, mert nincs klasszikus médiájuk, „csak a közösségi médiában tudnak megjelenni”.

A Telex, a 444, a 24.hu és az Átlátszó munkáját is bírálta, majd az Indexre terelődött a szó. „Látom, mindenképpen bele akar vinni egy médiaháborúba” – válaszolt Fábián Tamás kérdésére. Elismerte, hogy egyszer kapott megkeresést, azonban az interjúra a választásokat követően került volna sor, „és akkor mondtam nekik, hogy persze…”.

Hirdetés

Magyar Péter szerint az Index veszélyesebb, mint a Hír TV, mert úgy tesz, mintha kormánykritkus lenne, pedig „ugyanúgy a Karmelitából irányítják”.

Úgy fogalmazott, hogy „tudom, hogy a Telexnek ez tetszik, amikor az Indexről beszélek, úgyhogy szívesen megteszem”, majd rátért arra, hogy meglátása szerint „egy sokkal érzékenyebben beállított potméterről van szó”, amit a „Karmelitából kézi irányítással” vezérelnek, majd újra kijelentette, hogy „aki az igazságot akarja, vagy legalább az igazság egy szeletét látni, az mindenhova kapcsoljon, csak ne az Indexre”.

VH

Hirdetés
Hirdetés