Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyarországot mocskolta Azahriah

Hirdetés

Azahriah: Magyarország egy kurva rasszista ország. A „zenész” szerint ez a hozzáállás több generációra is kiterjed – írja a Mandiner.

Korábban félbeszakadt David Pressman házi kedvencének, Azahriah koncertje Újvidéken. A magyar „énekes” a Black Eyed Peas előtt lépett fel, de a koncert a negyedénél félbeszakadt. Azahriah sörözni küldte az embereket, és azt ígérte, hogy tizenöt perc múlva visszatér. Kiderült ugyanis, hogy valami probléma volt a gitárjával.

Később azonban visszatért, és bocsánatot kért, amiért ilyenre „sikerült” az újvidéki bemutatkozása.

Hirdetés

A zenész nemrég a TIMEOUT Podcast legújabb adásában kifejtette a véleményét a magyarokról, méghozzá néhány, egyébként valóban sok esetben rosszindulatú kommentelő megnyilvánulása alapján. A műsor egy kivágott részét az alábbi TikTok-videóban tekinthetik meg.

„Kurva rasszista az ország, én ezt tapasztaltam… Bármikor olvasom a kommenteket, nagyon nyomasztó” – mondta Azahriah.

A zenész szerint ez a hozzáállás több generációra is kiterjed. „És ez el van rejtve a magyar emberek DNS-ében. Valahogy még az én korombeli gyerekek és fiatalok is, a szülői oldal annyira kapták, hogy még mindig kommentelik be… csak a rassz számít, tehát nem az, hogy hogy viselkedik” – mondta Azahriah.

Hirdetés
@lakatosluca7 Woke Azahriah ✊🏼 #fyp #magyarorszag ♬ eredeti hang – Lakatos Luca

Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés