Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Majka odaszólt Puzsérnak: Nagyon kijárt már egy lángos…

Hirdetés

Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból – írta az ózdi rapper.

Majka, azaz Majoros Péter énekes és dalszerző is reagált a napokban nagy hullámokat kavart Ábrahám–Puzsér-botrányra, amelynek során a Pesti Srácok szerzője megütötte a publicistát. Azóta sokan reagáltak a történtekre, a legtöbben elítélték a nézeteltérések efféle rendezését, de az ózdi rapper most védelmébe vette Ábrahám Róbertet.

„Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni , mint a fizika. És tényleg !!! Mégis azt olvasom most, hogy  az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították mert lepofozta Puzsért, aki egyébként  őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta.

Hirdetés

És nemcsak őt !! A fél országot …

– kezdte bejegyzését a rapper. „Akkor most ez hogy van? Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk , hogy a számítógép monitor előtt játszák meg a nagy megmondó férfit mindent lehet ? Először arra hivatkoznak , hogy a közszereplőknek sokkal többet kell tűrnie mint az átlag embernek, ami egyébként egy ordas nagy faszság. De a kedvenc reakcióm ,hogy való életben mikor szemtől szemben találkoznak azzal akit mocskoltak, megpróbálnak az intellektusra hivatkozni és amögé bújni ,hogy értelmes ,normális ember nem veri pofán a másikat , és nem alkalmaz agressziót” – folytatta Majka.

Kijárt már egy lángos

Hirdetés

Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik ? A jelen úgy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok.

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos… – tette hozzá az ózdi rapper.

„Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is. Bár aki a dolgok mögé lát az pontosan tudja , hogy ez a célja. Most megint róla fog szólni minden, és valószínű , hogy neki ettől megy vér a pöcsébe. Nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben” – vélekedett Majoros.

Hirdetés

„Szóval kedves Robika!!!  Ilyen az mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért.

 És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom hogy kinyisson a büfé”  – zárta bejegyzését.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés