Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Nyilvánosságra került a teljes videófelvétel az agresszív karateedző bántalmazásáról

Hirdetés

A szolnoki kalandpark egy nagyon szép gesztust is tett a bántalmazott kisfiú felé.

Mint arról beszámoltunk, felháborító dolog történt a szolnoki kalandparkban. Egy karateedző, a Yakuzák SE vezetője és edzője, Agócs Tibor úgy kirúgta egy kisfiú lábát, hogy a fejére zuhant. A történteket Orbán Viktor miniszterelnök is elítélte pénteki rádióinterjújában, és következményeket helyezett kilátásba.

Hirdetés

Azóta a történtekről a biztonsági kamerás felvétel folytatását is megmutatta a kalandpark a TV2-nek.

A videó további részében látható, hogy a férfi a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte a kisgyereket hideg vízzel.

Azóta nyilatkozott a kalandpark dolgozója is, aki méterekre volt tőlük. A rúgás pillanatában épp a másik irányba nézett, de korábban hallotta, ahogy a férfi kiabál a gyerekekkel.

Hirdetés

A szolnoki kalandpark pedig tett egy nagyon szép gesztust a kisfiú felé: meghívták édesanyjával szombaton, és mindent kipróbálhatott. Még azon a kötélpályáján is lesiklott, amely néhány méterre onnan, ahol bántalmazták táborozás közben.

„Azonban most mosolygott, élvezte, hogy mindent kipróbálhatott” – fogalmazott a Tények.

Édesanyja azért fogadta el a kalandpark meghívását, hogy a kisfiú a bántalmazása helyszínétől se féljen. Először meglepődtem, és persze az ember örül, hogy van rá lehetőség, hogy a gyerek ne félelemmel gondoljon a parkra – mondta Tóthné Nagy Judit.

Hirdetés

VH – TV2

Hirdetés

Hirdetés