Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Orbán Viktor moszkvai látogatása után az ukránok a magyar miniszterelnököt is felvették a „Mirotvorec” halállistára

Hirdetés

Orbán Viktor moszkvai látogatása után az ukránok a magyar miniszterelnököt is felvették „Mirotvorec” honlapjukra – írja a Szent István Légiója Közösség.

Ahogyan írják:

Emlékeztetünk arra, hogy ez egy olyan oldal, amelyen azok találhatók, akiket az oldal szerzői az „ukrán nemzet” ellenségeinek tartanak, és akik véleményük szerint meg kell semmisíteni. Az oldal célja az emberek zaklatása és terrorcselekmények elkövetésére való provokálása ellenük.

Hirdetés
Orbán Viktor a Mirotvorec halállistáján / Fotó: Szent István Légiója Közösség

Ahogy az várható volt, az ukránisták képtelenek a párbeszédre. Csak ártani, irigykedni és bosszút állni tudnak. Mint a tizenéves visszaeső bűnelkövetők, mint a tizenéves drogfüggők. Az ukránisták kalózok, de nem politikusok.

Korábban a történelem során Anglia magánkalózokat bérelt fel spanyol hajók kirablására. A taktikájuk nem változott, mint látjuk. Csak most vannak szárazföldi kalózok, ráadásul ezekből még egy egész „nemzetet” is sikerült létrehozniuk. Ezért a „független Ukrajna” mindaddig nagy bajban lesz, amíg ilyen módon „független” – írják a közösség képviselői a VKontakte oldalukon, ahol bejegyzéseiket három nyelven, oroszul, magyarul és angolul teszik közzé.

Hirdetés

Hirdetés