Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Őrizetbe vették és rabosították Ábrahám Róbertet

Hirdetés

Őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították is Ábrahám Róbert újságírót azt követően, hogy megütötte Puzsér Róbert publicistát az előző hét végén.

A fizikai összetűzés még pénteken kora este történt, és először Ábrahám Róbert Facebook-posztjából derült ki, hogy rendőrségi ügy lett belőle, és hogy kihallgatták, miután magától bement a rendőrségre vallomást tenni. A felek szombaton megosztották a saját verziójukat arról, hogy miként is zajlott az összetűzés.

Hirdetés

Ábrahám Róbert most azt mondta, hogy az első kihallgatás után újabb cselekményeket foganatosított ellene a rendőrség.

Szombat hajnalban megjelent a rendőrség, őrizetbe vettek a gyerekeim előtt, az ügyvédemet sem hívhattam fel. Hajnalban bezártak egy zárkába, rabosítottak, és kihallgattak

– mondta Ábrahám.

Hirdetés

„A feltételezett elkövető 2024. július 19-én 19 óra körül bejelentést tett a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányságán, amely bejelentés alapján azonban akkor hivatalból üldözendő bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A sértett a feljelentését az orvosi ellátást követően 2024. július 19-én 22 óra körül tette meg a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányságán, amely alapján felmerült a közvádra üldözendő bűncselekmény (súlyos testi sértés bűntett kísérlete) gyanúja.

A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 33. § (2) b) pontja alapján a feltételezett elkövetőt 2024. július 20-án 0 óra 30 perc körül előállították, és a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki – állt a közleményben.

„Vétséget követtem el. Puzsér azon dolgozik, hogy bűncselekmény legyen ebből, hiszen azt mondta, ököllel ütöttem. Büntetlen előéletem van, családom, feleségem. Nem bánom, amit tettem. A munkahelyemen gondolkodóba estek az ügy miatt, de végül kiálltak mellettem, én viszont számos megjelenést buktam emiatt.”

Hirdetés

„Nem baj, ha mindent elveszítek. Ez csak egzisztencia. A családom becsülete mindennél többet ér”

Hirdetés