Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Poloska kommentálta Orbán tusványosi beszédét

Hirdetés

A TISZA Párt elnöke a Facebookon megosztotta pártja álláspontját Orbán Viktor mai, tusványosi beszédével kapcsolatban: szerinte a miniszterelnök szavainak 80 százaléka „egy Budapest központú világpolitikáról szólt.”

„Sokan kérdezik a TISZA Párt álláspontját a mai miniszterelnöki beszédről. A beszéd 80 %-a egy Budapest központú világpolitikáról szólt (épp csak az indiánokról nem beszélt), de szó sem esett a magyar emberek problémáiról és a hazánkban tapasztalható égbekiáltó igazságtalanságokról” – írja a Facebookon közzétett posztban Magyar Péter, majd felsorolta, mi mindenről eshetett volna szó szerinte Tusványoson:

Nem esett szó arról, hogy miközben a miniszterelnök haverja 30 milliárdos yachton ringatózik épp a francia riviérán, addig a forráshiány miatt gyerekműtétek maradnak el Magyarországon.

Hirdetés

Nem esett szó a szétvert oktatásról, a hárommillió létminimum alatt élő honfitársunkról, a külföldre menekült százezrekről– hangsúlyozta és hozzátette:

„A miniszterelnök ma Magyarország demográfiai fenntarthatóságáról álmodozott, miközben a totálisan téves politikájuknak köszönhetően soha nem született ilyen kevés magyar gyermek. Arról is értekezett, hogy rövidesen radikálisan csökkentik az államadósságot, miközben csúcson van a magyar adósság és most épp kínai giga hitellel zálogosítják el a gyerekeink és unokáink jövőjét.

Elképesztő gúnyos része volt a miniszterelnöki beszédnek, amikor arról konfabulált, hogy Brüsszelben bevezették a 3T világát (tilt, tűr, támogat), miközben Orbán Viktor Magyarországán a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét egy percre sem hagyják felszólalni “köz”televízióban, ezzel semmibe véve 1.352.000 magyar ember politikai akaratát”.

Hirdetés

Magyar Péter végül hozzátette: És köszönjük a slim fit ruházatra való megjegyzést, miniszterelnök úr.

Szerintünk a sportos, normálisan öltözött emberek is lehetnek hazafiak.Azok viszont nem, akik a magyar adófizetők pénzét gátlástalanul ellopják és a családjuknak, haverjaiknak juttatják. Testalkat ide vagy oda.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés