Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ujjak eltörésével fenyegetőzött a pszichopata párt új alelnöke

Hirdetés

Egyik kritikusa ujjainak eltörésével fenyegetőzött korábban a TISZA párt új alelnöke, Radnai Márk – írja a Mandiner, kiemelve, a színházi világból a pártba ejtőernyőző férfi az emlékezetes ötkerti bulin is ott volt.

A portál arról ír, Magyar Péter Facebook-oldalán mutatta be a TISZA Párt új alelnökét, Radnai Márkot, aki a színházi életből lehet valakinek ismerős, de utóbb ő felelt Magyar rendezvényeiért és videós tartalmaiért is.  A Mandiner felidézi, Radnai korábban egy újságírót azért fenyegetett meg, mert annak nem tetszett az előadása.

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy „kártékony csótány”. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!”

Hirdetés

– fogalmazott a TISZA új politikusa.

Radnai jelen volt az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen Magyar Péterrel, amikor a TISZA alelnöke egy őt videózó férfi telefonját elvette és a Dunába dobta. Radnai lehetett az, aki elérhetőséget kért az áldozattól, hogy majd később kártalanítsák.

Hirdetés

Forrás: mandiner.hu; fotó: facebook.com 

Hirdetés