Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Donald Trump börtönnel fenyegette meg Zuckerberget

Hirdetés

Donald Trump volt amerikai elnök és elnökjelölt-aspiráns azzal vádolta meg Mark Zuckerberget, a Meta nevű vállalat alapítóját, hogy 2020-ban beavatkozott a választásokba, illetve börtönnel fenyegette meg, ha 2024-ben összeesküvést szervez ellene – jelentette az amerikai média Trump új könyvére hivatkozva.

A média szerint a volt elnök új, „Mentsük meg Amerikát” című könyve szeptember 3-án jelenik meg.

Ebben Trump azzal vádolja Zuckerberget, hogy összeesküvést szőtt ellene a 2020-as elnökválasztás idején.Az amerikai média megjegyezte, hogy Trump könyvében szerepel egy fotó, amelyen Trump és Zuckerberg találkozója látható, amikor utóbbi a Fehér Házban járt. A könyvben a volt elnök azzal is vádolta Zuckerberget, hogy a 2020-as választások idején különleges páholyokat telepített, amit Trump az ellene irányuló összeesküvés részének nevezett. A média szerint Trump ezzel arra a 420 millió dolláros hozzájárulásra utalt, amelyet Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan a 2020-as választások idején tett a választási infrastruktúra finanszírozására.

Hirdetés

Az amerikai média szerint Trump azt is közölte, hogy ő és csapata a 2024-es elnökválasztási verseny alatt is szemmel fogja tartani Zuckerberget,

a volt elnök életfogytiglani börtönnel fenyegette meg az üzletembert, ha a novemberi elnökválasztás idején bármi törvénybe ütközőt tesz.Az amerikai elnökválasztást november 5-én tartják. A Demokrata Pártot Kamala Harris alelnök képviseli majd rajtuk, a republikánusoktól Donald Trump.

Forrás: Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu
Bedezsolt.hu – X/TwitterTelegram

Hirdetés

Hirdetés