Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter tálcán kapja a pezsikét, ha méltóztatik bemenni az ATV-be

Hirdetés

A kritikus kérdések világa már a múlté, a harag a múlté, Magyar Péter az Isten – csak menjen be, mert kell a nézettség!

Nem kicsit lehetett hálás az ATV Magyar Péternek, miután a pártvezér hosszú idő után kiszabadította a Hit Gyülekezetének csatornáját a karanténból, és méltóztatott megjelenni a televízió kőbányai központjában. Még élénken élhet bennünk a médiatörténeti pillanat, amint az ellenzék üstököse megsértődött és kiviharzott az Egyenes Beszéd stúdiójából, miután Rónai Egon fel merészelt tenni neki egy, azaz egy darab kellemetlen kérdést.

Hirdetés

Mint ismert, Magyar két hónapig ignorálta a csatornát, mivel a június 10-i adásban Rónai Egon azzal szembesítette a Tisza Párt elnökét, hogy az hazudott, mikor azt mondta, hogy az ATV nem hívja a műsoraiba. Erre reagálva a politikus nemes egyszerűséggel felállt, és faképnél hagyta a tévét.

Nem meglepő módon az ATV tutira ment, Szöllősi Györgyi kérdezte Magyart – pedig fegyvertény lett volna, ha Rónai kapja a szerdai műsor levezénylését.

De sajnos nem így lett, Magyar Péter a legnagyobb nyugalomban battyogott be az ATV-be, hiszen sejthette: nemhogy megizzasztani nem fogják, de úgy alákérdeznek, mintha egy pártrendezvényen kéne elmondania a programját.

Hirdetés

Szöllősi nem vágott közbe, nem kérdezett vissza, Magyar úgy onthatta a saját narratíváját, hogy kedves néző hígítatlanul szívhatta magába a Tisza-szlogeneket. Az lett volna a minimum, hogy Magyarnál rákérdeznek, mi is történt az ominózus napon az Ötkert nevű szórakozóhelyen, ahonnan kidobták; hogy ellopta-e valakinek a telefonját, amit aztán később beledobott-e a Dunába? Érdekes kérdés lett volna az is, EP-képviselőként lemond-e majd a mentelmi jogáról,

de sajnos ezekre a kínzó kérdésekre nem maradt idő, cserébe hosszú percekig hallgathattuk, hogyan sétált végig hőmérőjével Magyar a kórházak folyosóin.

Úgy tűnik, az ATV-nél most a nézettség a cél, és látva azt, hogy a honi ellenzéki tábor mennyire rácsüngött Magyarra, ez kapóra is jött a csatornának. Csak közben elfelejtettek sajtónak megmaradni. Mindezt persze el lehetett volna kerülni, ha csak egy kicsit is kérdeznek kellemetlent Magyartól, ahogy azt szokták bárki másnál –helyesen. De a politika már csak ilyen, legalább mostantól nincs örihari a felek között,

Hirdetés

Magyar tálcán kapja a pezsikét, ha méltóztatik bemenni.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés