Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Már több mint egymilliárd megtekintés az X-en, liberális visítás: Trump most már azt mondhat, „amit csak akar”

Hirdetés

Nagy bajban érzi magát a Deep State és mainstream médiája. Donald Trump hivatalosan is visszatért az X-re (Twitter). Ahogyan arról korábban ma már beszámoltunk Elon Musk interjút készített a korábbi és remélhetőleg a következő amerikai elnökkel. Természetesen a dolgok nem mentek ennyire simán.

Hatalmasat csúszott a beszélgetés megindítása, ugyanis az X szervereit hatalmas túlterheléses támadással próbálták elhallgattatni. Musk közzé is tette a realitást:

Úgy tűnik, hatalmas DDOS-támadás éri a 𝕏-t. Dolgoznak a leállításon – írta Musk.

Hirdetés

Hirdetés

A demokráciaharcosok azon dolgoznak, hogy megmentsék a demokráciát két masszív bomlasztótól – írta Mark Pincus.

Elon Musk közben megjegyezte, hogy ő nem interjút készít Trumppal, hanem egy beszélgetést és ezt a kifejezést szándékosan használja, mivel ha valakivel interjút készítenek, az nem a természetességében jelenik meg, az ő célja pedig a beszélgetés.

Természetesen a fő „demokráciaőröket” majdnem megütötte a guta, hogy cenzúra nélkül beszélhet Donald Trump több millió embert elérve. Thierry Breton, az EU belső piaci biztosa már a beszélgetés előtt jóval, megfenyegette Musk-ot, figyelmeztetve őt az EU-ban betartandó „törvényekre”. Nevezzük ezt egyszerűen csak „kuss törvénynek”, amit mostanában a szélsőliberálnáci-bolsi (mert egy tőről fakadnak) folyamatosan kiterjeszt az egész Európai Unióra. Azt, hogy minderre hogyan reagált Elon Musk, korábban már beszámoltunk.

NIF

Hirdetés