Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Németországi progresszió: moziba vitték a szobatársát 111 késszúrással megölő, majd lefejező migránst – Megszökött..

Hirdetés

Egy rendkívül veszélyes szomáliai migránst, aki korábban leszúrt és lefejezett egy embert, csütörtökön kiengedték a pszichiátriai osztályról, hogy kísérettel moziba menjen, ahonnan aztán megszökött – számol be a Nius.de alapján az European Conservative és annak nyomán a Mandiner.

Mursal Mohamed Seidet 2022-ben határozatlan idejű pszichiátriai tartózkodásra ítélték, miután egy hajléktalanszállón 111 késszúrással megölte szobatársát, majd lefejezte.

A deggendorfi regionális bíróság kimondta, a gyanúsított nem beszámítható, mert skizofrén, és nem világos, hogy képes-e felfogni a cselekedetei súlyát. Seid azt állította, hogy a szobatársában két démon lakozott, akiket meg kellett ölnie.

Hirdetés

Hirdetés

Gondozói csütörtökön kiengedték a pszihiátriai osztályról egy mozilátogatásra. A néger akkor szökött meg, amikor a mosdóba ment, és a környék átvizsgálása után nyolc órával később, öt kilométerrel arrébb találták meg és vették őrizetbe.

Joachim Herrmann, Bajorország belügyminisztere felháborodását fejezte ki a történtekkel kapcsolatban. „Részletes vizsgálatot fogok elrendelni annak kiderítésére, hogy a kerületi kórház miért engedte meg, hogy ez a rendkívül veszélyes férfi egyáltalán moziba menjen” – mondta a politikus a Bildnek.

Németországban jelentősen megnövekedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma.

Hirdetés
Hirdetés