Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Teljes mellszélességgel beállt Soros György mögé Magyar Péter

Hirdetés

A nyugati fősodratú média felfedezte magának az új baloldali messiást, és a Washington Post már meg is csinálta a nagyinterjúját Magyar Péterrel, amelyben a Tisza elnevezésű MLM-mozgalom vezetője megint beismerte, hogy hazudott, megint szembe ment a korábbi kijelentéseivel és még Magyarországba is sikerült belerúgnia egy öblöset. Nincs itt semmi újdonság.

Magyar Péter a The Washington Post amerikai lapnak arról panaszkodott, hogy szerinte a magyar állam nem működik, a cikk szerzője pedig arról értekezik, hogy szerinte antiszemita a magyar kormány, alapozta mindezt arra, hogy a kormány elutasítja Soros György nézeteit, nem ért egyet a nemzetállamok megszüntetésével, a migránsok beengedésével és a háborús propagandával, ehelyett fő céljának tekinti Magyarország határainak és a szuverenitásának védelmét – írja az Origo.

A fenti gondolatmenet azért is érdekes, mert  néhány hónapja az ATV-nek arra a kérdésre, hogy mit gondol, valóban létezik-e Soros-terv, azt válaszolta: ott volt, amikor 2015-ben Soros György elmondta Brüsszelben azt a tervét, hogy miként adósodjon el az unió, az a koncepció akkor sokaknak ott sem tetszett. Ekkor még úgy nyilatkozott Magyar, hogy szerinte Soros György nem arról híres, hogy filantróp, hanem arról, hogy bedöntött pár országot, pár valutát, Magyarországon pedig meg akarta szerezni az OTP-t.

Hirdetés

A magyarországi antiszemitizmus kapcsán pedig érdemes idézni, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi zsidószervezetek elismerik, hogy az Orbán-kormányok időszakában Magyaroszágon ténylegesen zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben. Az Orbán-kormány többször is egyértelműen kiállt a nemzetközi fórumokon Izrael mellett, és Benjamin Netanjahu kormányfő is elismerően nyilatkozott mindig Magyarországról. 

Orbán Balázs sem hagyta szó nélkül a The Washington Post cikkét 

Olvasom az ellenzék legújabb amerikai nyilatkozatát. Azt látom, hogy az óbaloldal és az újbaloldal szerint is antiszemitizmus elutasítani Soros György nézeteit. Nincs új a nap alatt! Ezzel tulajdonképpen ismét sikerült egész Magyarországot leantiszemitázniuk. Hiszen mi, magyarok nem értünk egyet a nemzetállamok megszüntetésével, a migránsok beengedésével és a háborús propagandával. Nekik Soros György mosdatása fontos, nekünk a határaink és a szuverenitásunk megvédése. Tessék választani!

Hirdetés

– fogalmazott Orbán Balázs a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben. Az Origo teljes összeállítását ITT olvashatják.

Forrás: Origo – PS

Hirdetés
Hirdetés