Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A Kossuth Rádióban is kitombolta magát Magyar Péter

Hirdetés

Az adásnak az M1-en kb. 7:45 körül lett vége, Magyar pedig 7:50-re már a Kossuth rádióba volt hivatalos, így elméletben öt perce volt átérni ide, 7:51-kor pedig már be is kapcsolták az adásba.

Itt is a fővárosi közgyűléssel konferálták fel. ”Jó reggelt kívánok, szerkesztő úr, sok év után, utoljára akkor találkoztunk, amikor még a Diákhitel központot vezettem” – mondta Magyar, majd itt is elmondta, hogy 218 nap után megengedték, hogy beüljön.

”Én most nem azért jöttem, hogy engem itt fölkérdezzen”

Hirdetés

– mondta Magyar, amikor bármiről kérdezték volna.

”Engedi, hogy műsorvezetőként kérdezzek? Miért nem tiszteli meg a fővárosi hallgatóinkat” – kérdezte a Jó reggelt, Magyarország! szerkesztője a csütörtöki adásban, amikor bele tudott kérdezni olykor Magyar monológjába.

”Nem hagy szóhoz jutni?” – kérdezte Magyartól, aki így válaszolt: ”Nem, mert nem jutottam szóhoz 218 napja”.

Hirdetés

”Ez nem egy kampányműsor” – mondták erre Magyarnak, aki ezzel azzal jött, hogy Orbánnak bezzeg ezt nem szokták mondani, amikor beül pénteken reggel a Kossuth rádióba, ahol ”előre megírt kérdésekre válaszol” – fogalmazott Magyar.

”Ha hívnak, mint a fideszes potentátokat egy héten hatszor, akkor rövidebben fogok válaszolni” – mondta, amikor felrótták neki, hogy egy szuszra ezer más dolgot is mond, nemcsak a kérdésekre válaszol. ”Szerkesztő úr, ne hazudtoljon meg” – mondta Magyar, amikor azt mondta neki a műsorvezető, hogy a Tisza Párt budapesti programja nincs fent a párt honlapján.”

„Egyszerű kérdést feltehetek? Megengedi, hogy föltegyek egy kérdést vagy nem?”

Hirdetés

– próbálkozott hosszan a műsorvezető. Trentin Balázs itt is szóba került.

„Szerkesztő úr, miért hazudnak itt? Fél évig nem engedtek be, írtam levelet. Arról beszámoltak, hogy (…)” – mondta volna még Magyar, mire néha próbált közbeszólni a műsorvezető, például úgy, hogy „ne haragudjon, én kérdezek, ez egy interjú. A magyar közmédia egy kutyakomédia.”

„Azt mondják magáról, hogy erőszakos, lehet, hogy ezért mondják?”

Hirdetés

– reagált a műsorvezető, aki azt mondta, őt nem is a magánélete érdekli a Vogel Evelin-interjú nyomán, hanem az, hogy abban az interjúban Vogel azt mondta, hogy az ő baráti köre volt, amivel megalapították a pártot, és hogy mentek-e el a pártból Vogel Evelin baráti köréből emberek vagy nem.

A műsorvezető közben odaszúrta Magyarnak, hogy nagyon megváltozott a régi viselkedéséhez képest, mire Magyar azt mondta, hogy amikor még a Diákhitel Központ vezetőjeként ült ott, akkor „fel kellett olvasni nekem is a rogáni propagandát, szerkesztő úr.”

A fenti kérdésre a Tisza Párt vezetője egyébként azt mondta, hogy a pártja olyan, mint egy multi, mennek el emberek, de sokan akarnak csatlakozni is.

Hirdetés

„Jó lenne egy rendes interjút készíteni, amikor meghallgatjuk egymást higgadtan” – fogalmazott a beszélgetés végén a műsorvezető, közben pedig a halkuló Magyart lehetett még hallani, amint lekeverik a monológja közben.

VH

 

Hirdetés