Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Gátlástalanul provokálják a globalisták az orosz elnököt

Hirdetés

Putyin kedvenc eszközét illette kendőzetlen kritikával a CIA főigazgatója – ezzel a címmel igyekezett ráirányítani cikkére a figyelmet az Index.hu. Ebben idézik a CIA vezetőjét, aki szombaton, egy vita közepette, ami arról szólt, hogy az angol-francia Storm Shadow rakétákat be kellene-e vetni Oroszországon belül, így fogalmazott: „A nyugati vezetőknek nem szabad megijedniük a Kreml nukleáris eszkalációval kapcsolatos fenyegetései miatt.”

A The Guardian beszámolója szerint William Burns, aki az MI6 (a brit hírszerzés) vezetőjével együtt tett londoni látogatást, azt mondta, hogy az Egyesült Államok 2022 őszén elvetette az orosz nukleáris fenyegetéseket, ami azt mutatja, hogy Moszkva ultimátumait nem kell mindig szó szerint venni.

– Putyin hangember. Időről időre folytatni fogja a kardcsörtetést. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ez a szájkarate megfélemlítsen minket. Figyelnünk kell rá. Az Egyesült Államok óriási támogatást nyújtott Ukrajnának, és biztos vagyok benne, hogy az elnök megfontolja majd, hogy minden lehetséges módon támogathatjuk őket − mondta William Burns.

Hirdetés

Kezdjük a legfontosabbakkal, az olyan vezetőket, mint William Burns nem szabad lenne pozícióba tenni, és pláne otthagyni! A CIA mindenkori főigazgatójának ennél sokkal higgadtabban és felelősségteljesebben kellene nyilatkoznia! Nem olajat kellene öntenie a tűzre, hanem azt kellene keresnie, hogy mivel tudja csillapítani a kedélyeket, és hogyan lehetne hatékonyan megóvni a világoz a pusztulástól. Ehelyett hangembernek nevezni Putyint, és szájkaratéról beszélni orbitális őrültség…

Ezért a nyilatkozatért a CIA főigazgatóját azonnal le kellene mondatni!

De vajon mi lehetett William Burns célja? Felbőszíteni Vlagyimir Putyin orosz elnököt, és belehajszolni egy olyan lépésbe, amibe belepusztul a világ? Tényleg egyeseknek az lenne a jó, ha Putyin nemcsak fenyegetőzne, hanem keményen odacsapna Ukrajnának és a Nyugatnak? Ez lenne a kitűzött cél? S ha Putyin durva döntést hozna, akkor a CIA főigazgatója elégedett lenne? Jobb lenne, ha Putyin nem lenne hangember – nem mintha annak tartanám –, és megnyomná a piros gombot? William Burns! Szégyelld magad ott, a tengerentúlon a puha bársonyszékedben ülve! Gyalázat!

Hirdetés

Forrás: Bekezdések.hu

 

Hirdetés
Hirdetés