Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

Hadházy: Magyar leárulózott engem, azt mondja, hogy Rogán embere vagyok

Hirdetés

„Magyar Péternek előbb-utóbb ki kell majd fizetnie azt a morális árat, amit a vele együttműködni akaró, de vele nem mindenben egyetértő szereplők automatikus leárulózása okoz”– írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

A lódoktor azt állítja, az elmúlt időszakban „két lehangoló visszajelzést” is kapott Magyartól.

Az első, mikor a Tisza Párt elnöke a rogáni propaganda kiszolgálásával vádolta meg azért, hogy feszegette az általa vezetett a Diákhitel Központ – Hadházy szerint felesleges és túlárazott – szerződéseit.

Hirdetés

A második eset pedig az volt, mikor az Iványi Gábor melletti tüntetés elejéről távozóban szó nélkül elment mellette, mikor időpontot szeretett volna kérni tőle egy egyeztetéshez a szerződésekkel kapcsolatban.

„Pontosabban menet közben kezet fogott, visszaköszönt, aztán faképnél hagyott.”

Hadházy többször kezdeményezett már találkozót az ügyben, de elmondása szerint Magyar az egyik találkozót lemondta, azóta nem kapott új időpontot. Ezek után a Facebookon üzente meg Magyarnak, hogy továbbra is várja a pár hónapja ígért válaszokat.

Hirdetés

„Ha viszont egy új ellenzéki vezető jelölt már a kezdetekkor hasonlóan reagál a neki nem tetsző véleményekre, az nagyon komoly kérdéseket vet fel. Bevallom, ezeken a kérdéseken és jónéhány más kérdésen is sokat kell gondolkodnom a következő napokban.”Hadházy szerint az ellenzéki egység megteremtésére természetesen az is egy koncepció, hogy mindenki mást erőből lenyom, ahogy a Fidesz is tette eddig. Rövid távon ez még működhet is, de idővel Magyarnak nem csak rajongókra, de szövetségesekre is szüksége lesz.

„Neki is el kell gondolkodnia azon, hogy mi az az ajánlat, amit a rendszerváltást akaró, de vele nem mindenben egyetértő embereknek nyújtani tud.”Magyar Péter a poszthoz kommentálva azt írta, hazugság, amit Hadházy állít. Szerinte amikor múlt pénteken odalépett hozzá és kezet fogtak, Hadházy semmilyen egyeztetésről nem beszélt. „Többször is találkoztam önnel, minden kérdésére válaszoltam. Úgy tűnik, hiába. Remélem örömmel tölti el a rogáni propagandába jött hirtelen népszerűsége.”

VH

Hirdetés

Hirdetés