Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ismét hazudik Magyar Péter!

Hirdetés

Magyar Péter hazudik, Csermajor nem lesz migránstábor – írta a a Facebook-oldalára feltöltött szombati videónyilatkozata mellé a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

A videóban Gyopáros Alpár hangsúlyozta: Magyar Péter alaptalan rémhíreket terjesztve hergeli az embereket. Elmondta, néhány napja a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vitnyéd és Csermajor nevét szinte az egész ország megismerte, miután ott az egykori tejipari szakiskola területén felújítás kezdődött. A munkákkal kapcsolatban ellenzéki politikusok és baloldali sajtóorgánumok azonnal rémhírterjesztésbe kezdtek:

Minden információ nélkül, politikai szerencsehuszárok, köztük Magyar Péter hergelik az embereket és szítják a kedélyeket

– fogalmazott. Aláhúzta: Orbán Viktor miniszterelnök személyesen is megerősítette, hogy nem lesz Vitnyéd-Csermajorban migránstábor. A kormánybiztos azt mondta: Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel és félelmet kelt, pont az ellen hangol, amit egyébként Brüsszelben támogat. Megjegyezte, hogy az érintett épületben eddig jogtalanul ukrán menekültek tartózkodtak, teljesen lelakva, tönkretéve azt. Az üzemeltető most ez hozza helyre – tette hozzá. Elékeztetett: a kormány itthon és Brüsszelben is ugyanazt mondja. Magyarország nem kér a menekülttáborokból és az illegális migrációból. A kormánybiztos a helyiek megnyugtatására közölte: álláspontjuk nem változtatott.

Hirdetés

Forrás: MTI – PS

Hirdetés