Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter az M1-en hisztizett: Önök éjjel-nappal hazudnak

Hirdetés

Az M1 vendége volt Magyar Péter.

Magyar csütörtökön reggel azzal kezdett, hogy örül, hogy 218 nap után végre beülhetett a közmédiába, mire a csatorna műsorvezetője azzal folytatta, hogy nem őt hívták, hanem Ordas Esztert, de azt a választ kapták, hogy Magyar kommunikál.

Hirdetés

Magyar azt mondta, az lehet, hogy jobban érdekli a nézőket, hogy 75 milliárd forintot lop el szolidaritási adóból, miért van csődben Magyarország vagy hogy most 55 ezer milliárd forint az államadósság, és közben szétesnek a szolgáltatások, nem működnek a liftek, ha valaki bemegy a Heim Pálba hasi problémára a gyerkével, akkor van, hogy jövőre kap időpontot hasi ultrahangra.

„Önök éjjel-nappal hazudnak, akkor is, amikor kérdeznek” – mondta Magyar. Majd Szentkirályi Alexandráról is beszélt, aki szerinte nevetséges TikTok-videókat is gyárt.

Tordai Csabáról is beszélt, aki egy általános meghatalmazással jár el a főpolgármester nevében minden ügyben, egy szürke eminenciásként emlegette őt Magyar, amikor arról kérdezték, valóban nem ül-e be a fővárosi közgyűlésbe.

Hirdetés

Magyar arról beszélt, hogy nem vesznek részt a fővárosi mutyiban, „Tarlós István cégvezetőinek egy részét átvette Karácsony Gergely, kéz kezet most” – mondta. Kitért arra is, hogy sorra zárják be a vidéki szülészeteket, a postákat, elege van az embereknek az Orbán-Gyurcsány-vezetésből is, és a köztévé erről sem beszél.

Fél évig egyetlen egyszer sem engedtek be ide. Két hete kezdték el ezeket küldeni. Október ötödikén megtartják a tüntetést a köztévé előtt, de továbbra sem megy be harmadikán a köztévébe vitatkozni Orbán Balázzsal, mert „nekem nem az a dolgom.”

„Ha ön is behoz más témákat, akkor mi is szeretnénk behozni más témákat”

Hirdetés

– mondta a műsorvezető, de Magyar folytatta a monológját.

A Diákhitel-szerződésekről is próbáltak információt kapni tőle, mire Magyar azzal jött, hogy Hadházynak már minden kérdésére válaszolt.

„Beszéljünk arról, hogy miért kellett volna nekem fals szerződéseket kötnöm 50 millióért a TV2-vel, azért, hogy éjjel kettő és három között a Diákhitel-termékeket népszerűsítsük” – mondta Magyar, miután arról kérdezték, hogy Trentin Balázs hogy került a Tisza Pártba.

Hirdetés

„Jelenleg stagnál a GDP, most már csak a negyedik legmagasabb az infláció Európában. Soha ilyen magas költségvetési hiány nem volt Magyarországon” – mondta Magyar.

Szóba hozták Magyar volt barátnőjét, Vogel Evelint is, aki a nyilvánosság előtt tett erős állításokat.

“Nekem ez egy borzasztó csalódás, hogy (…) elárulta a politikai közösségét, és arról sem számoltak be a köztelevízióba, gondolom, hogy azért állt most ki a kamerák elé, mert havi ötmillió forintot kap (…)”

Hirdetés

– mondta Magyar, aki azt is állítja, hogy van erre bizonyítéka.

„De szerintem jobban érdekli a magyar embereke,t hogy Lázár János miért állított le két éve minden vasúti fejlesztést, miért törnek el a váltók”, ezek érdeklik az embereket”, hogy miért szegényednek el a magyarok, hogy lehetünk mi a legszegényebb ország, miközben a közmédiában minden csillog-villog, és rengeteg pénzt kapnak erre.

Még egy kérdést kapott a végére Magyar, mégpedig, hogy a Tisza Párt EP-delegációjának mind külföldi asszisztense lesz, igaz-e ez, mire Magyar azt felelte – mielőbb még az utolsó percben tovább darálta, mi minden problémát lát Magyarországon –, hogy vannak külföldi asszisztensek, de ez bevett dolog az Európai Parlamentben, és hazugság, hogy csak külföldi asszisztenciájuk lesz. “Azt hiszem, négy külföldi asszisztens van, és a mi delegáncióknak azt hiszem, kb. 20 asszisztense lesz összesen”- mondta.

VH

Hirdetés